[ONCE]TWICE討論區(39) SIGNAL一位粗卡!!!

1001 回覆
47 Like 27 Dislike

唔通係個人經驗

覺得sana momo nayeon 三個都應該拍過拖
Mina 係一個謎

Nayeon oppa Sana momo 肯定有
其他我估冇

Oops 冇拍過 之前優私生話左佢冇 睇佢比人錫既反應都似冇

oppa講過拍過啦
後生細女拍過有咩出奇

唔係話冇咩

有啊中學個陣有
叢林講
拍過有幾奇

好似只係話高中之後就無 但係之前有

得SANA一個打側個頭

唔通係個人經驗

Mina 係一個謎

其他我估冇

mina拍緊

得SANA一個打側個頭

唔通係個人經驗

Mina 係一個謎

其他我估冇

mina拍緊

同我

得SANA一個打側個頭

唔通係個人經驗

Mina 係一個謎

其他我估冇

mina拍緊

其實如果有睇新聞都知3歲都拍緊

等你 post 番嗰段新聞

唔通係個人經驗

Mina 係一個謎

其他我估冇

mina拍緊

其實如果有睇新聞都知3歲都拍緊

等你 post 番嗰段新聞

https://lihkg.com/thread/139416/page/3
既然開到聲...

Goodest Translation
除左子瑜細個過左韓國野都唔識講
同埋志效練左咁耐其他應該都有啦
靚女無拍過拖邊個信

志效拉左我落下

得SANA一個打側個頭

唔通係個人經驗

Mina 係一個謎

其他我估冇

mina拍緊

同我

你咪啦
靚女無拍過拖邊個信

賢賢都唔似有拍過拖
Mina呢啲讀開女校嘅 好難估

Mina 係一個謎

其他我估冇

Oops 冇拍過 之前優私生話左佢冇 睇佢比人錫既反應都似冇

oppa講過拍過啦
後生細女拍過有咩出奇

唔係話冇咩

有啊中學個陣有
叢林講
拍過有幾奇

係 醒唔起佢講過拍過拖 突然記得佢仲冇講係男定係女 啲人加哂啲字幕係段片到 入左jyp可能就唔比拍拖

其他我估冇

oppa講過拍過啦
後生細女拍過有咩出奇

唔係話冇咩

有啊中學個陣有
叢林講
拍過有幾奇

係 醒唔起佢講過拍過拖 突然記得佢仲冇講係男定係女 啲人加哂啲字幕係段片到 入左jyp可能就唔比拍拖

係 入左jype一定唔拍得啦 一拍被人照肺照到傻
靚女無拍過拖邊個信

賢賢都唔似有拍過拖

我記得優私生出字幕 志效多賢子瑜 講到明無拍過拖 但其他人就無出 彩彩就唔知 但佢入jyp個陣好細過

Mina真係一個謎 但佢以前就好靚 唔會冇人追 仲有 女校都可以識到男仔 或者可能同個女仔拍拖都唔出奇

其他我估冇

oppa講過拍過啦
後生細女拍過有咩出奇

唔係話冇咩

有啊中學個陣有
叢林講
拍過有幾奇

係 入左jype一定唔拍得啦 一拍被人照肺照到傻

你講啊
mina bambam
靚女無拍過拖邊個信

賢賢都唔似有拍過拖

我記得優私生出字幕 志效多賢子瑜 講到明無拍過拖 但其他人就無出 彩彩就唔知 但佢入jyp個陣好細過

Mina真係一個謎 但佢以前就好靚 唔會冇人追 仲有 女校都可以識到男仔 或者可能同個女仔拍拖都唔出奇

彩剪頭髮都敢
做練習生拍拖會唔敢
日本妹
靚女無拍過拖邊個信

賢賢都唔似有拍過拖

彩剪頭髮都敢
做練習生拍拖會唔敢
日本妹

彩似有中意過人但係冇真正拍過拖
賢同子瑜就似真正一片空白
btw聽講三歲練習生時代係同某師兄拍拖
利申:鳩估
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞