[ONCE]TWICE討論區(39) SIGNAL一位粗卡!!!

1001 回覆
47 Like 27 Dislike
娛樂台10個kpop post 9個都係twice 搞咩

你又開番個囉

呢到夠我傾 不了

火頭終於都搞到我豆了
娛樂台10個kpop post 9個都係twice 搞咩

你又開番個囉

呢到夠我傾 不了

Same 呢度大群已夠

好有貴氣

氣質

南妹真係好靚女

啲仙氣出晒嚟

靚到癲
溝女高手 sana

攬住定延 但望住多賢 令賢賢妒忌 跟住賢賢唔知講乜嘢sana即刻黐實返多賢 推拉高手

好有貴氣

氣質

南妹真係好靚女

啲仙氣出晒嚟

靚到癲

自從知道左mina呢個人之後終於明咩叫大家閏秀
溝女高手 sana

攬住定延 但望住多賢 令賢賢妒忌 跟住賢賢唔知講乜嘢sana即刻黐實返多賢 推拉高手

明顯賢賢勁啦
依加玩到sana成日西面

好有貴氣

氣質

點解呢排多左咁多真。變態佬入黎

btw,本seventeen改D名幾搞笑
太過美麗的老么是“私底下掌握權力的人”
https://iamchucky.github.io/PttChrome/index.html
Seventeen 2017年7月號 TWICE訪談翻譯
好想見下家姐

有冇手足有高清d version?好靚

想用wallpaper 既手足 強烈建議自己p走左上面個logo 因為遮住左個時間

想用wallpaper 既手足 強烈建議自己p走左上面個logo 因為遮住左個時間

Agree

Agree

太白 夜晚開機會盲

有無人知呢張咩站出

有無地址

有無地址

紫髮好屈機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞