[ONCE]TWICE討論區(39) SIGNAL一位粗卡!!!

1001 回覆
47 Like 27 Dislike

三大唔洗還

學到野

就算要還佢地都清哂

三大好似要還

唔駛
佢哋覺得係投資

出唔到道唔洗還 但係出道左好似就要慢慢還(唔記得邊到睇返黎 有錯勿屌

其實鬼知
都係傳姐

唔係幾明咩使唔使還,可唔可以講解下

出道前做練習生的費用

三大唔洗還

學到野

就算要還佢地都清哂

三大好似要還

唔駛
佢哋覺得係投資

出唔到道唔洗還 但係出道左好似就要慢慢還(唔記得邊到睇返黎 有錯勿屌

其實鬼知
都係傳姐

訓練生果時訓練費用,衣食住行之頖

海盜look

南妹頭髮遮半邊面真係好型

我覺得會好惡

好想比佢咁樣啤住

學到野

就算要還佢地都清哂

三大好似要還

唔駛
佢哋覺得係投資

其實鬼知
都係傳姐

之前有傳話sixteen呢個節目所有費用都係由JYP 出,為左回本所以twice出道後唔知幾多年內,都唔會有人工比佢地,twice所有收入都直接歸JYP 。
應該係咁,有錯請指點

學到野

就算要還佢地都清哂

三大好似要還

唔駛
佢哋覺得係投資

其實鬼知
都係傳姐

之前有傳話sixteen呢個節目所有費用都係由JYP 出,為左回本所以twice出道後唔知幾多年內,都唔會有人工比佢地,twice所有收入都直接歸JYP 。
應該係咁,有錯請指點

我諗都翻左本幾十倍啦

就算要還佢地都清哂

三大好似要還

唔駛
佢哋覺得係投資

其實鬼知
都係傳姐

應該係咁,有錯請指點

個節目mnet有份搞
點都好 要還有好 唔駛還都好
睇落去佢哋唔太差就好
JYP對 Artist 都唔差 有咩好擔心

做緊tv pd比公費佢地架嘛

jype 好似五五分應該小富婆黎

佢地還哂錢未? 前排有twitter話未

三大唔洗還

學到野

就算要還佢地都清哂

三大好似要還

唔駛
佢哋覺得係投資

“清算”左,還曬練習生債務,關鍵字清算

就算要還佢地都清哂

三大好似要還

唔駛
佢哋覺得係投資

其實鬼知
都係傳姐

應該係咁,有錯請指點

個節目mnet有份搞
睇落去佢哋唔太差就好

擔心下自己個腎好過

唔駛
佢哋覺得係投資

其實鬼知
都係傳姐

應該係咁,有錯請指點

個節目mnet有份搞
睇落去佢哋唔太差就好

擔心下自己個腎好過

所以好矛盾
5日

好尾機

原來彩兒都有手鏈....定還是借黎戴

我送的 一人一條

成間房都係TWICE

成間房都係TWICE

想問巴打右邊幅牆上個幾幅係掛畫定係咩黎
[img]https://scontent.fhkg3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18835550_252688048541576_7580759691638977783_n.jpg?oh=6d69fb45bb32f1c4bf506d3db638c0c0&oe=599DCDF1/img]
成間房都係TWICE

應該係相展d相
[img]https://scontent.fhkg3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18835550_252688048541576_7580759691638977783_n.jpg?oh=6d69fb45bb32f1c4bf506d3db638c0c0&oe=599DCDF1/img]
成間房都係TWICE

應該係相展d相

想知係邊到有得買?
冇人理我

我理你呀清
成間房都係TWICE

應該係相展d相

想知係邊到有得買?

我都唔知
間房唔係我
唔google 你地可唔可以由高至矮咁排

最高我就知 最矮係個迷

1 子瑜
2 oppa

8/9 腎/彩

9係彩啦

子瑜,定延,Mo,Sa,Nayeon,隊長,Mina,Da,彩

Mina高啲

志效肯定第三矮 Sana 比想像中高啲
應該係TzuJeongSaMoNaMiJiDaChae
5日

好尾機

原來彩兒都有手鏈....定還是借黎戴

我送的 一人一條

呢條鏈佢日日都戴住
成間房都係TWICE

應該係相展d相

想知係邊到有得買?

我都唔知
間房唔係我

正常每次成員生日飯站都會搞相展 戈d相可以喺戈d相展現場到買 依家最近戈次應該係六月子瑜生日
http://www.koreaboo.com/buzz/heres-twice-members-first-paychecks/

睇嚟唔洗擔心.. 應該還清左有糧出好耐
志效連自己點用都唔記得左
http://www.koreaboo.com/buzz/heres-twice-members-first-paychecks/

睇嚟唔洗擔心.. 應該還清左有糧出好耐
志效連自己點用都唔記得左

還晒未我地咪又係比錢

成間房都係TWICE

同我間房差唔多,不過我無貼小卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞