歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (90) 開多次

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

人哋公司緊張過大家啦鬼唔知拍得住傳統大brand咩,定得呢個價總有原因嘅
真係出咗貨再屌都未遲
精度qc呢啲要做嘅台灣絕對有能力做到,細brand最輸蝕咪後勤,但出廠質素有心整唔會差嘅,除非佢想賺一水之後執笠啦
買把指甲鉗夠做啦
駛咩神剪
我屎波,要有返啲工具嚟充撐吓,先可以繼續比人屌我老屎忽㗎嘛
https://shop.godhandtool.com/shop/shopdetail.html?brandcode=000000004267&search=%B9%AC%A4%BB%A4%CE%C4%DE%C0%DA%A4%EA&sort=
神之手幸せの爪切り(快樂指甲鉗)
4950羊
個指甲鉗同神剪差唔多價架
姣婆守唔到寡
如果係外國買單刃剪,我會推薦你試下 https://www.redgrassgames.com/precision-nippers/

利申:用開佢濕盤,黎緊新濕盤ks都pledge咗,買過佢d筆同手柄,但係冇完全買過佢地既剪鉗
但極細刃都係無貨
拎黎剪GK
模型鉗都買定5 6把驚西冇鉗用
其實我無打算買單刃剪,係見到佢買嗰10枝裝顏料set同佢而家呢套大包圍套裝只係差得嗰£2,所以先會話試埋套裝入面把單刃剪
想啫,未買 啲模型嘢日日都喺到睇
最難係刻到兩邊對稱頭先刻一對腰甲 幾條線仔 玩左兩個幾鐘
哦,爭兩鎊就幾值得試下既
但係我用過 army painter d 顏料覺得唔係太特別
水性油我會傾向揀返 ak 3rd gen/ scale75 /vallejo / 英國自己既citadel
佢成32歐羅一把....我不如買多把神之手做後備(如果買到
成堆顏料係倉,諗住係嘅買啲色玩吓啫
反而citadel都有睇,但係貴啲同埋無咁多濕鳩工具,好似無咁抵買

原件夠位入但改件就唔夠,一啪得入就整爛左散熱口detail
可以點搞
用原件算
呢個位冇乜大分別
隻隻都咁樣開雙咁訂真係唔撚掂呀壽屋
一盒一至兩枝儲埋好多枝
聖天八極再出返就好了
整返好啦佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞