歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (90) 開多次

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
想問究極神剪 平係賣幾錢

點解我見到有店賣成500蚊
簡直係對模型發展開拓咗非常重要既一步。
上樓拎隻橘花, 點解落樓又會多了盒
一支X20可以毀滅地球
$360咁上下?
就算我冇儲box art習慣
山積全部濕撚晒 賣唔出了
怕西咩
十蚊收
收高你一毫 pm
想請問一下
近排都聽到大家講。灣仔三星招牌果個位 上樓
其實係幾樓?早2日經過但唔知幾樓無上去
同埋果邊主要賣工具?
成班食屎仔
聽日打風都唔知會唔會吹晒落街
https://youtu.be/pcz5a3kEpzM?t=210
玩緊隻adamas,想做無縫
上半身前後一夾落膊頭,左右條GAP彈返出黎,唔上膊頭件又冇事
目測就係膊頭件唔fit上半身所以拗彎左零件導致有GAP
有冇人砌其他淺井真紀素體會有上面條片個問題
我想知係咪得gsc呢個系列先會咁,
定係其他女神裝置都會出現
知道既麻煩答下我
新手是但買鉗係唔係就可以了?
會打磨

砌紅蓮騎士獸
真係咁都要問?
睇完個google doc, 又冇乜特別講
單刃, 雙刃又唔知有乜分別
有幾多錢買幾多野,就係咁簡單遮
冇神剪infinity ps290 水簾 意大利泵 gaia multi primer 銀底灰 finisher白
唔好學人玩模型 嘰嘰
其實你都講得出會打磨,仲洗咩咁介意買咩鉗 鍾意嘅用指甲鉗都得㗎無問題

個情況就好似:新手是但買個鑊鏟係唔係就可以了?
識煮飯

煮楊州炒飯
二樓,唔好上錯,上面好似民居黎
https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=60053&sn=239150

單刃鉗同雙刃鉗,顧名思義就係把刃係邊
單刃鉗對個水口得一邊受壓,白化位較細,夠貼的話無視大法夠高level 可以唔磨
雙刃鉗個水口兩邊都會受壓,白化位可能明顯d
唔會啦,唔會打到八號
聽日準時返工啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞