歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (90) 開多次

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
代工先生,你唔係咁玩我呀

咁既質素收你幾錢呀,想花生
膠貼嚟下話
師傅幾風趣
七百幾蚊,手工藝呢d野要貴既好難講話值唔值,但呢個價錢我知係比較平所以其他問題都算,我自己砌肯定仲差,但最頂唔順真係個BanDai水貼,做咩姐你?

收你7舊咁撚平就唔好有要求啦
7舊水真係時間都蝕埋
佢幾耐起貨比你
好似三個星期
其實我唔係想討論手工
而係美感
估唔到有人仲癲過我
Titan版齋啪?
打唔哂就出左

我想講既係代工咩水平你搵佢果下應該都已經知道,我就唔討論抵唔抵
但冇美感真係死罪
b社個貼紙當你個人風格簽名黎好啦
但個貼紙居然可以貼唔水平,咁痴果下我自己玩都過唔到自己果關,何況收緊錢
呢d人要開名blacklist呀
把槍好有bandai d 成品feel

可以放入resume 去bandai 見工
原來咁樣就值7舊
睇黎我都可以代工了
代噴無限
7舊水 比我連素組都唔制
仲要線都冇滲齊 都唔講夾口位同水口依啲基本野
我自己見到啲代工相就好靚但價就好平都覺得伏
然後個b社貼紙就好似個師傅咁
你唔識就係咁,啪埋水貼收7舊我覺得合理

係個水貼有點兒玩野姐
所以見親人地代工個啲
我有興趣唔係問佢地幾錢
係比啲作品/製作中既黎睇下
合心水先問價錢
同埋唔好壓人價
師傅心聲啊
你呢隻好似係titanium finish,你想唔想整走個bandai 佢?

你拎張遮蓋紙貼係個bandai 上面襟幾下,一撕走個遮蓋紙我保証張水貼一定甩

如果刮貼我就唔識搞啦
又唔好咁講,
代工價錢可以係計工,
說明書幾多個step就要砌幾耐真係有數計,
七舊水計返可能仲低過最低工資,所以抵唔抵值唔值真係睇自己。
唔好以為咁好搵
如果係titanium finish咁有邊d位要上色..
有邊d位要打磨...淨係睇碌爆都穿哂崩
係就係有貼水貼+噴保護漆?d水貼貼得好求其

咁就收到七舊,代工係咪咁易搵水魚呀
啪起就算
分分鐘買2手素組仲平靚正
titanium finish 代工上保護漆應該可以買定隻新既比個客
不過咁嘅質素收七舊真係比錢果個當跌左
佢把槍都係水口,水貼唔多都貼得咁求其,d線好唔均勻
呢d 野一早就講好左,果位巴打唔覺有問題就無問題

百貨應百客 就係咁簡單
有啲興趣想睇下代工個人份portfolio
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞