【ViuTV】香港首部BL劇《大叔的愛》討論區 (58) 田一雄只想找一個僕不是牧

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
我愛牙登
望到edan真係嬲唔落
登勁識do今晚唔鬧阿田(盡量)
Viu好戇鳩 永遠唔出goods賺錢
明明好好賺
男排幫佢地諗埋出鎖匙扣都唔出
我愛呂爵安
agger

你都明知對方啱啱先入圈 性格唔夠敏感成個大細路咁 你都預左自己係要包容呢d性格啦

而田係你講分手時已經多次挽留 講到明如果你有啲咩唔開心嘅話佢會改 而家牧咁樣懶係單方面為阿田可以離開 作為一個gay佬見到阿牧呢啲少女gay係到傷春悲秋會好燥同埋覺得咁放棄真係好撚on9
買到樓
第一張真係痴撚線
好正
就算平時我幾孤寒都好,呢幾張我係會岀錢買然後學阿田咁放籠底,某日搵到又會勾起回憶
Mon po 兒登I love u
可能因為有阿牧屋企人喺度所以先費事同床
咁諗會好d
牧田offcam的sweetsweet生活
牙爵識玩
我本來都唔係鐘意佢 覺得佢好濃妝 睇完大叔愛上佢
快d公開發售呀
可以整靚靚wallpaper啦 本身都無用田牧相 依家真心想轉了正到癲
兒登做得好
MON PO VIU識唔識出周邊啊?
寫真書!小卡!寶麗來!咩都好啊
好正呀呢幾張相
我唔評論佢應唔應該分手 因為呢件事一定會錯Focus去劇情泥漿摔角

重點係凌少牧呢個角色係溝通上好有問題

男朋友要玩地下情有啲隱瞞自己 -> 借住明星情侶俾說話佢聽
擔心男朋友個青梅竹馬愛上左男朋友 -> 咩都唔講放喺個心
知道男朋友好想要BB嘅滿足唔到佢個要求 -> 咩都唔講 冷戰 離家出走

事實上佢根本冇一次係正正經經咁心平氣和咁同田一雄講
田一雄係0n9粗線條 但係佢會改囉 佢知道男朋友因為地下情忍得好難受之後會主動出櫃 俾返個名分佢
佢知道凌少牧老竇唔鍾意佢 但係都會嘗試去同佢擦背
但係凌少牧永遠唔會講出自己有乜嘢不滿 咁田一雄點改

Mon咗po好耐 送俾大家!!!
頂唔記得講 iPhone size wallpaper
即刻醒神晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞