【ViuTV】香港首部BL劇《大叔的愛》討論區 (54) 分咗手先識珍惜你遲唔遲啲

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
其實牧牧要嘅只係被肯定嘅感覺
仆街田講句好愛佢、咀下佢,已經唔同晒
偏偏被認為係對愛侶好基本嘅要求,對牧牧嚟講都係奢侈
牧牧你都知你男朋友蠢田傻更更又遲鈍,牧牧你唔同佢講清楚個問題所在佢係唔會明架
不過牧牧喺呢段感情路上實在太累了,已經費事再要求再坦白
傻田唔該反省下你一直點對牧牧
登神真係好甜
想繼續睇佢地放閃
田一雄食熊仔飯
搞到我都想整返個
整個youtube video都咁用心,作晒小菜名,德斌又入戲
本身冇留意mirror 套劇出街初期仲諗演louis條友有演員相又演得好 應該係唔知邊度揾番黎嘅演員
點知又係mirror希望stanley遲啲可以遇上令人眼前一亮嘅角色
可唔可整條用登神soundtrack嘅without you
https://youtu.be/mUPjScRFO_Y
牧連田係咪真係鐘意自己都唔肯定
仲點會問田會唔會為咗自己而唔生小朋友呀
牧都有問過田芊問題呀 田都係話同佢無嘢架
田又拖住瞓又攬又想嘴芊 自己啲嘢唔會執都會幫芊清理嘔吐物之嘛
作為對照 牧牧又有啲咩可以同青梅竹馬比
田牧分手之後聽不可愛教主聽到好心痛牧b啊
大碌西蘭花
睇完今晚個預告覺得今晚嘅阿田都係仆街仔
段感情只有一個人付出嘅話一定唔work
付出完咁多對方都係咁冇表示 阿牧唔想再二次被傷害退場都合理
依家就睇衰仔田醒唔醒目拉返住阿牧
明明之前同芊過電但轉個頭又接受牧
分分鐘芊當時表白佢就同咗芊一齊
想點架其實佢
最後受傷嘅係牧牧
佢連個問題出喺邊都唔知
話乜以後會做家務又剩
牧都唔係介意呢啲
佢唔記得自己點推開牧錫又唔肯要牧訓大廳
做咗咁多仆街野仲怪牧牧同佢冷戰
醒少少啦唔該
最期待嘅派甜糯米粥無咗
編劇係咪好討厭牧田
睇fb同youtube留言好多人都好執著糯米粥
屌證明呢場真係好重要
但仆街編劇cut撚咗
教主新嘗試
期待假冒女團
呢條較左有link先睇到廢時重複左2條片
https://youtu.be/jOgWNHPM1u8
不安感太大,唔好講一年後,甚至連下個月佢都想像唔到會唔會突然有變卦要分手,咁難頂不如早啲斬欖

好痛
如果個live音質好d就好本身都有諗過用佢地合唱版

無啦啦卡左少少
糯米粥真係好重要 起碼俾人睇到牙田呢個生活白痴都有嘗試努力過照顧牙牧先 明明係加分位可以令到牙田唔係真係咁仆街
牙田係台灣有保護自己貞操同識返屋企㗎
對像係kk
同梓芊對照呢
牧牧無一欄可自滿
原先劇集嘅結果係咩
想睇呀田同子千開花結果
我極度懷疑編劇用洗廁所嚟取代糯米粥
大佬兩樣唔同意義嫁
還我糯米粥
咁你唔好睇bl啦
呢套bl劇唔會有你想睇嘅結局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞