Dllm而家D人係咪咁撚驚開門?

413 回覆
5489 Like 22 Dislike
個人要廢到咩程度會喺「行邊個商場」度攞優越感
最on9係戴手套嗰班,對手套簡直係低智商認證
真係好戇鳩
佢地咁撚驚不如斬左對手把啦
其實好多人去完洗手間係唔會洗手,相信大家都見過

果啲門柄充滿阿叔阿怕條j既細箘,點知會唔會有性病?
依家好多商場一係無門, 一係度門長開, 一係用自動門
試過有次前面個女人出lift行到門口停低一邊 然後望住後面
我開左條門拿夠自己一個出去 跟住聽到後面有撞門聲
試過部lift有自動感應 掃一下就關門制
但成lift人好似唔知咁等人按鍵
最後有人掃咗一下
d摺聲真係好撚乞人憎
自以為有自動門先係高級商場
置地 IFC 都有手推啦
呢啲似潔癖多過防疫
好多中女C9而家直頭戴手套出街
唔㩒lift既都係
一入lift就入去角落
大大聲叫人㩒
唔幫手推/拉唔緊要,你唔好撚頂住先得

啲臭閪都話,男人老狗都係咁妹下妹下真係冇眼睇
屌 男人咪又係咁
架lift未閂門之前除個口罩對住架lift咳幾下,睇下佢仲搭唔搭
見過有人用腳踢門
點知太大力俾道門反彈撞返佢自己
笑撚左
諗起有次我返到樓下 咁對面有阿姨出緊黎
我自己就照撳密碼 因為廢事老奉棟喺到要人開咁
點知反而係佢棟係到等我開 重要我拉開門佢即刻彈出嚟先
當下真係笑咗出聲
有次兩隻手各拎一袋野返屋企
行緊去㩒密碼位已經見到兩母女係大堂出左lift行到去玻璃門度
咁我咪照㩒密碼開門
佢地竟然企係玻璃門前唔郁咁望住我
想等我㩒完密碼同拉門
我同佢對望左幾秒
心諗dllm你地到左玻璃門先 仲乜撚野仲唔撚推門要等我
我兩隻手都拎重野廢事同佢玩就決定自己開
我開個下已經行上前諗住入左先
點知佢地成幅牆咁阻撚住入唔到
然後佢地就衝出黎
我就好似個看更咁幫佢地拉埋門恭侯佢地出去
Dllm我自己開嘅門點解我唔可以入先
你地兩母女四手fing fing連開門都懶
個女都叫有返小小禮貌識講聲唔該
個老母嘅眼神西撚到
燥撚左成個夜晚
呢d唔係驚,係叫自私,利用你黎減低自己風險

係去到外國先發現一係佢地會幫手頂門 一係就幫你開門然後就示意 after you 咁

唔會番香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞