Dllm而家D人係咪咁撚驚開門?

413 回覆
5489 Like 22 Dislike
好多撚屌用腳開門又唔夠力

仲有入到lift/門前停係度扮巢袋
無肺炎咪一樣有班撚屌第一個入lift然後霸住個lift制位雙手碌電話
尤其啲女人,貼到個panel仆街你伸隻手禁lift又唔係,開到口都要望一望load兩秒先知自己頂撚住人

佢地死撚埋一面我仲開心
渣life都要考牌
無得揀你就撳lift啦社會垃圾
定係你傷殘
部份人連人哋做得小心啲都要屌真係痴撚線

有啲阿伯幾撚咁污糟 我就真係唔敢成日掂 特別係啲扶手
到我敢掂 掂完即刻消毒又要俾人笑

屌人冇品當然合理
屌人保障自己jm9

利申 所有門我都會自己開之後消毒
香港女人係麻撚煩啲
啲閪嘢通常出現喺香港女人身上
做ptgf賣相講身體自主
又唔襟得屌
賣咸相仲想拎光環
俾閪喐錢都要讚你上天?

不過多得班狗公
見女就撐以為有閪屌
但永遠冇班狗公份
班鬼佬眼中都係easy pussy

香港純種好女人真係得1:9
返工返clubhouse 坐counter,有條八婆朝朝都拎張紙巾開門,book完場之後就會扔低張紙巾係counter,仆佢個街隔離就係垃圾桶,朝朝都要幫佢扔垃圾
企喺𨋢口冇人㩒𨋢
一中武肺即刻死
呢啲情況最緊要係關返隻門
驚唔緊要
但「摺」果種老撚馮態度
我都會同樓主一樣做法
D女人出名小氣唔肯開都算撚數
有D男人都唔肯開 痴撚線

不過最仆街都係 佢到先 唔開 我一開佢就想行先
我即刻頂撚住佢唔比佢行 格硬撞開佢
搭lift落地下,入面有人
幾樓都冇㩒
未有疫情前都驚㩒lift?
最衰係霸住個lift 制位,然後先慢慢係個袋攞支筆出嚟
最on9喺啲人好鍾意拎張紙巾去㩒lift 又唔知佢用過嚟抹乜尻 覺得好撚嘔心 下一個㩒嘅真喺陰公 又要驚但又唔諗下會唔會影響到人
戴手套都算淨係戴一隻嗰啲係咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞