Dllm而家D人係咪咁撚驚開門?

413 回覆
5489 Like 22 Dislike
真 好撚憎啲呀伯呀嬸一副stand by咁嘅姿態等我開門 斷手定弱能
Yes 所以臭港真係缺少左戰爭殺戳,臭港死減返一半港豬會更美好
屌,一腳踢撚開咪得囉
見到呢啲撚樣真係係街兜多個圈先返去
膠手套係on9,你拎住部電話又係菌,拎八仔上落車又係菌,返到屋企開門又有,同冇戴其實冇乜分別
其實唔行唔緊要,但可唔可以唔好我一開門,我都未過就9衝埋黎攝撚住,搞到我好似開門俾你過咁,我屌你老母咩仆街仔
岩,男人老狗咁小家,開道門都好似驚蝕底咁,肉酸到呢
驚開門啲撚樣係咪都唔會上連登
老奉開俾你, 當人bell boy 呀?
佢可能返酒店
同掛頸空氣清新機一樣
有d撚樣會特登減速想跟人尾出
有時會特登推到啱啱好夠自己出
扑柒你老母臭閪
無阻人唔襟都可以既
但有d人睇唔過眼襟
之後即刻當自己人民英雄
屌哂全𨋢人
試過有一次同女朋友返屋企,係屋企樓下咁岩有對母子,見我同我女朋友行緊埋嚟諗住入去,然後佢地死都唔肯掂到門同擦密碼,仁明明仲要兩手fing fing ,然後我同我女朋友對望左一眼,決定4個一齊企係個門口度,終於佢個仔都問佢做咩唔開門,然後佢阿媽先死死地氣開門,入到去仲講話依家啲人真係冇家教心諗咁驚咪撚出街啦,老馮要幫你開門咩
咁都有得開post 驚死蝕底,真係唔該唔好黎英國影衰香港人
笑死
井底到
老奉幫你?你都幾自我中心
用紙巾扶手都係垃圾
有次拉開左度門 對面就有pair情侶衝過黎行左入去 我就企撚左係到做bell boy
過十分鐘我翻番去同一度門 有個鬼佬拉開左度佬 就成堆人 有6-7個 又係不斷zip入去 個鬼佬就企左係度拉住度門等到冇曬人入先出到去真係好撚冇禮貌
仲要係屋苑連商場既大堂
試過有啲八婆直頭企係到等人推門然後一齊出 非對面
好多外國人都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞