Dllm而家D人係咪咁撚驚開門?

413 回覆
5489 Like 22 Dislike
我以前唔會架,一定幫人撳lift開門,不過依家 d 人太撚老奉,唔該都冇句仲閪口閪面,久而久之就幫自己算啦,如果有人幫我撳lift開門我一定會大大聲講唔該
呢啲同搵手摸口罩一撚樣
其實唔關疫情問題
單純潔癖 好多撚屌渣完水唔洗手
其實應該立例全港嘅商場都用自動門
搭lift企最前,又唔肯禁個關門制 想禁又比佢阻撚住
個啲人做出黎等你唔開心咋嘛 純反社會
你真係未瞓醒
同埋搭lift果陣 個個都唔禁關門制
有時兩隻手都有野拎果陣 佢地兩手空空都唔行禁
扮禁電話 / 橋埋隻手
要等人禁關門制
如果佢唔係早你好多到 正常應該拉嗰個拉先
要P番大波驊對波出黎
其實美國係唔㩒閂lift門制,㩒反而奇怪
所以疫情前已經不嬲都冇習慣㩒door close
同層有個中阿嬸用直遮禁lift
屌你老母把遮篤過晒地下咁撚污糟
戴手套傻閪先最撚污糟 hi到啲咩都唔撚知戴幾個鐘
前面有個阿姐行我前面
去到門前突然行埋一邊 等後面既人 即係我 開門
我轉去第二度門 開到岩岩好夠我出去
為左防止佢跟埋黎 我出到去仲反手快速刪鳩實佢
屌你老母
經常推門拉門果陣特登預到得自己岩岩好過到
經常遇到, 男人黎, 我入佢出
佢企定等我拉門, 然後我拉完就一支箭衝出黎, 勁冇品
傻婆, 門等5~10秒自動閂
玩盡佢老母, 你回頭去7仔買野, 番黎睇下佢地係咪度
麻煩啲人要人"幫"你開門都讓個位出黎比人推門啊
上次有個女人直頭企係門前等人門口 塞住後面啲人想推門都推唔到
個畫面好笑 一齊扮摷 屌你臨時演員都係演員, 導演一日未叫CUT都要繼續摷
我都試過,然後我特登㩒一樓,行一層落地下
本身諗住鬥企喺度等反正大把時間,點知一聽到真係忍唔住
跟住其他同事返到嚟見到心諗你兩條仆街

跟住加入一齊扮摷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞