瑜伽資訊討論區 2

471 回覆
17 Like 2 Dislike
佢去邊
lm爬文
發現想上平日tt200堂 揾極都冇
pure冇左佢點頂,咁多分店,齋tt收益都少好多
有冇人收到電話話pure要加價?
Hello大家
學咗瑜伽幾年最緊想搵ytt 200上
本身想搵pure samrat上但佢冇教了
有冇其他老師介紹?
Pure armajit我上過regular都覺得ok, 有冇人上過佢ytt
想搵d拉筋既瑜伽班上,唔知各位有冇介紹
本身冇上過但想拉下筋
有冇一對一/細studio推薦?
完全新手 淨係睇app做下 連basic嘅pose都未識晒
pure太多人我驚跟唔到
舒雅瑜伽
唔好意思,請問RYT200同YTT200有咩分別?
定其實都係同一樣嘢?
Registered Yoga Teacher 註冊老師身份
Yoga Teacher Training 老師培訓課程
有 依家上咗一個月
Tg? @IIMVUU
有港女玩瑜珈疑似畀阿sir非禮! 男方仲要話自己係輕挑
https://lih.kg/3254410
黎緊 4-5月 Samrat 開TT200, 有冇人會上? 但收費都幾貴 $32600
瑜珈真係少男人玩,所以個post咁靜
其實瑜珈練個種體會態都好靚,唔係死硬肌肉
佢教得真心好,係值呢個價,不過建議有返咁上下底先好上佢TT,d女仔有啲第一堂已經full wheel
冇上過佢堂,真心想知佢嘅賣點係咩?坊間就話好直接有marketing/留客嘅技巧傳授
教TT會每個pose講得好detail
同埋上佢堂唔知點解有種spiritual 嘅感覺
其實香港好多好老師都係佢教岀嚟
Pure 3月係咪會加價問個Sales又答唔到加幾多
想問Pacific Place Pure算唔算難book? 一班大概幾多個人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞