[歐美MMORPG]New World討論區之終於等到封測

436 回覆
12 Like 3 Dislike
如果你講正式server好大機會都係跟CBT一樣
但有機會之後再加新server都唔出奇

如果你英國最少ping 應該係EU server

US EAST
US WEST
EU(歐洲)
SA (南美)
AP (亞洲)
如果你有玩開FF14, New World 應該都唔會令你失望(應該係)
如果香港玩家, 多數都係玩US WEST ping最低
個人鐘意 Covenent 但係都要睇大佬們到時玩咩
直接玩AP server完
派別只會對特定派別服裝(外觀)有影響, 其他野e.g. 技能/天賦冇分別
話就100人公會, 但最大型攻城戰都係得50人, 所以未必夠咁多人既
開多幾個公會占領多d領地可能實際d
https://discord.gg/Mebmdm6WyB

各位巴打我開咗個Discord

歡迎各位入黎呢個Server
呢個server個存在目的係比大家互相交流下一齊玩下

server會陸續完善
希望大家海涵

有咩意見可以提出
終於有自己既Discord群 已入
講多一句大家入到黎之後麻煩改一改自己個名,改個方便我哋叫既就得啦
Push
Sorry!
啱啱discord setting有啲出錯
麻煩入咗嚟嘅巴打們入多一次
隻驚之前好多人彈話內容太少
ALPHA 果時玩過
都係用斧尻斬
內容真係唔得
D QUEST都係叫你殺BOSS 同收集野 ,,, 不斷LOOP
仲要冇地城
唔知而家有冇更新內容
啱呀, 上次preview果時內容真係唔係好夠, 所以佢地最終決定延期一年, 希望今次唔會令我地失望
其實經過上次preview之後我一路都有留意佢地更新咗d乜

--首先有新武器: 矛,大斧,刺劍,新種類盾牌,冰手套 及改良咗好多連技,招式.
--加咗兩個地圖區域及新中/大boss
--改良咗製作系統 現在可以更加方便地搵到須要既資迅
--多咗一個釣魚功能, 有二百多種魚可以釣
--遠征: 地下城5人副本PvE 佢裡面須要你去解迷過關, 有全新大Boss比你打(30lv/60lv)之後會加大數量
--派系控制點PvP
--哨站搶奪戰(20vs20)PvP
--有大量新潮有型裝備增加
https://youtu.be/gHTI4amaNio

所以等咗一年咁耐. 佢地話會一路不停更新內容方面我唔係太擔心既
ALPHA玩真係覺得D技同攻擊有D悶 不過後面咁大枝水喉
見佢真係有改好多野.
amazon有咁多資金 唔怕冇人攪好隻驚既
對上個隻Crucible收左皮喎
amazon整game成功率暫時係0%
利申:玩過preview幾過癮 但係可以換3種武好似多得制
對上個隻Crucible收左皮喎
amazon整game成功率暫時係0%
利申:玩過preview幾過癮 但係可以換3種武好似多得制
The Lord of the Rings 都收咗皮
咁可能係好事來既,集中資源
最後更新宜家只可以用2種武器 可能合理d
ASH OF CREATION同依隻 唔知邊隻好玩D
ashes of creation 睇佢進度應該冇咁快有得玩,
所以暫時係New World最多人期待
果邊依家先alpha
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞