[歐美MMORPG]New World討論區之終於等到封測

436 回覆
12 Like 3 Dislike
好似係lv25開始有
澳洲太多人玩,睇下官方會唔會攪下佢
真心太睇小亞洲人數,官方要正視下
點樣唔啱法?
無得掛機
手動做任務
唔係ptw
至撚憎
唔會再玩韓系垃圾 mmo
啱呀 所以佢地玩返日本韓國mmo就啱啦
出一招都中二到係個monitor 大叫
打擊感如何? mmo好難做得好
其實是咪類似戰意咁既GAME?
高唔高PING
如果想一齊玩嘅可以入嚟傾吓計吹吓水https://discord.gg/9xsxYhCUA5

人數已突破200人以上
另外公會已開
係Ap server Samavasarana 既 Covenant 派系
已退錢 暫時覺得150ms ping都係有啲高 行路起野打怪都laglag地 高峰時間斷幾下線
隻game幾好玩 等開亞洲ser先考慮返黎
reddit 有 post 話用 3090 玩 new world 會燒卡

3090 用家請小心
有冇人知woodlouse bait係邊到搵到
採極草叢都採唔到
Use New world map
我都退咗 高ping玩火杖個火球飛去隻怪又慢又delay
打怪啲hitbox又怪怪地
網站定係隻game內置有得搵..
觀塘
Website 黎
有無人同我一樣
就算玩澳洲受160-170ping都會跳格彈下彈下咁
開左vpn都一樣
之前玩過好多game 200-300ping都無呢個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞