[歐美MMORPG]New World討論區之終於等到封測

436 回覆
12 Like 3 Dislike
仆街唔會冇亞洲ser掛
澳洲ser好撚高ping
同ser唔同world都冇得一齊玩?
咁到時咪黎黎去去都打個班人
全部都比人用哂
new world facebook講左冇亞洲ser 香港人要玩係玩澳洲ser 120ping左右 好似魔獸世界咁d人嫌台服冇人玩好多都係跳曬去澳洲服
好似係beta無 好似
玩咗一陣Lv10

我哋係揀咗 Australia server(AP)𥚃面嘅 Samavasarana
分流,唔同分流資料係唔可以互換的。

澳洲server外面顯示 150ping上落,但入到game顯示20ping內(不知原因)但除非在城內 其他地方也算很順唔Lag.
人流排隊問題,可能真係太多人玩 本身AP係得一個分流,宜家再加咗其他分流情況可能會有好轉

btw 放鬆心情打就得,因為只是封測,資料都會del
AP server 都ok ar, 玩左4個鐘係試過一下lag 機, 其他時間都正常, exitlag 都唔使開, FPS 全開high 就keep 到50 ~60 左右算係咁
有無人開左 company
睇人玩好似行得幾順
隻game pvp 元素應該幾重?
真心AP 效果好好 ,期待今晚公會活動
入來我地個discord 群啦 人數240+

https://discord.gg/8TgC2DNm
都好重,但係同時都多咗好多PvE副本
e.g 地下城
副本要解迷同分工,唔係瘋狂DPS就得
係咪都要vpn先玩到?
見好似na eu beta
好想快d玩到副本
如果香港連AP. 係起級快, 連去US West 大約170ping , 但未去試過
我依排係想玩下online game
黑沙之後都好少玩依類 不過我黑沙果時都係釣魚黨
其實遲下lost ark國際服出都想玩 睇下邊隻好玩d
開左~~
有無人知消費券可唔可以買7仔steam卡
想用消費券買隻game
應該就得 我都預咁做
有冇人同我一樣一直彈Unable to establish connection with the server
禁play制load冇反應 熄機個steam話我仲執行緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞