[歐美MMORPG]New World討論區之終於等到封測

436 回覆
12 Like 3 Dislike
好多朋友玩澳服/什至NA West更高ping都唔會咁
我都會
完全玩唔到
已棄驚
其實係server爆都會咁 太多台仔同蝗去澳服玩
根本個server裝唔到咁多人
但好多人都唔會咁彈下彈下
睇情況既,有啲人會有啲人唔會
仲有懷疑佢個排隊基制係踢走在線啲人放人入去
早幾日dc一齊玩有幾個人online幾個鐘就彈
之後又重排幾千人
希望公測無事
唔係,我部機好勁都會咁,ping問題
留名, 抽唔到封測
暫時感覺點
唔洗抽 比錢preorder. 8月31號前免費refund
收到買咗
唔課最多唔識發光啫
我地已經310人以上啦
做乜成日話我unauthorizred connection然後踢我落線
已退款,遊戲各方面係唔錯,個server延遲接受唔到打怪行路都疾下疾下
因為其他人要排隊入黎咪踢你出去
我都棄左

Content太少,任務重複

戰鬥太生硬

PVP唔夠刺激

但係個環境畫質真係世一
暫時都接受到會keep 住玩, 尋晚唔使排就入左
同你意見有d出入 試左幾把武最後發現細劍動作好撚快
pvp打到個人閃黎閃去
content就真係唔知佢endgame係咩樣
但so far做主線都好似精神時光屋咁
重複係d支線 對比韓系mmo其實已經好左
畫質就真係比座shattered obelisk suprise左
去到果下真係型到仆街
係唔知正服亞洲ping會點 對pvp會幾大影響
要觀望下 但都會玩埋個cb先
細劍快都係因為技能動畫快+有位移

我指嘅係戰鬥嘅流程生硬,普攻,防禦,技能同位移個transition 唔夠流暢

我有攞佢同韓系MMO比較,因為都唔同style

如果係比較我會用GW2,就算雙手武器慢都會感覺到流暢嘅戰鬥

呢隻Game似係用元祖WOW嘅戰鬥動畫放落去動作遊戲咁

淨係普攻嘅唔可以cancel動作去防禦就已經唔合乎動作遊戲嘅標準.

做主線都一樣係做跑腿,殺怪,汁野,可能我低LV早棄,不如你話我知佢仲有咩任務類型

連fresh start 嘅Game都比唔到創意,我唔會期待佢update會有咩有趣野,呢隻Game任務嘅創意程度仲停留左係20年前

咁大咁靚嘅世界,整下jumping puzzle比我enjoy下個環境都好丫
仲要你記著呢個係Beta唔係Alpha, beta 同正式上市之間係差fine tune

唔似Alpha咁下大家反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞