[歐美MMORPG]New World討論區之終於等到封測

436 回覆
12 Like 3 Dislike
點全體
所有武器都夾到
做血牛拉打
solo pve好高容錯率
純點力/敏/智好易死
beta問題定正式都會係咁?
d 怪重生得好快,又密集,一add 就仆街

卡欄杆拉打, 一次拉4,5隻都得
不過冇技清怪,打好慢
bug 機會大d
有d 地方mobs 重生得好慢
挖個波菜,都俾喪屍趕狗咁趕
清完一隻又add另一隻
而家去到beta 內容都仲係單調泛味 玩家之間既互動亦唔算多
同最早期wow比實在差太遠
有fd陪一齊玩都可以玩下既
真 睇d心得片都係建議分1/3到1/4落體質度
但我相信9成beta先玩既都會直接全力/全敏咁屌落去
正式版有興趣一齊玩嘅玩家,加入我地全香港最大嘅 NewWorld Discord群啦

https://discord.gg/fPaXKj6K
現在人數已達390人

維修完就不停連唔到
求救
有冇巴打玩緊歐服
Gaming NB +1660ti 夠唔夠玩隻game???
聽聞無較好D setting 會燒卡?!??
入game setting想set固定60FPS但出到黎係30
點解會咁
啲武器係咪玩邊把都得?
最尾都玩升滿哂咁多把?
隻game又係唔係果要靠人海戰術打pvp
對新手限制大唔大?
最怕死左冇哂d裝
打攻城戰就固定50 vs 50 ,平時係街打pvp係靠曬馬
限制就冇乜,咩武器都玩得
呢隻game死咗係唔會噴裝嘅
睇左陣gameplay 似乎係玩pvp為主
好似fez咁?
其實隻驚pvp & pve 內容都有,

pve 會有地圖boss, 小boss, 副本等等
pvp 20vs20哨站搶奪, 50vs50攻守城戰, 堡寨奪旗, 等等

佢一路都不停更新中. 有興趣可以入我地discord問下
已入群組 係唔係要買左隻GAME先開下玩CB?
係呀
退錢唔係兩個鐘or兩星期咩?
講到成個cb都可以退咁?
因為佢CBT係另一隻game來
原本果隻叫:New World
CBT叫: New World Closed Beta
所以你玩完cbt 你原本果隻其實係未開過,所以可以refund
哦原來係咁架?咁唔好玩係可以係成本退錢,咁抵玩啵

我仲以為係on9問題,原來可以咁操作,唔該晒

試玩咗先冇蝕底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞