朋友個男朋友上緊啲奇怪洗腦course

377 回覆
1145 Like 15 Dislike
有得攬女喊正喎,仲收唔收人
人生40 聽個名都覺得伏
係咪咩至福靈氣定至福氣息?

依啲course好撚恐怖,其實某程度上係邪教咁撚樣
要好有錢先無壞佢依家有無心理不平衡
當年比朋友呃左去上 就係觀塘工業大廈
間垃圾叫願景村
頭三日只上half day 之後上full day
佢會播啲好激昂既音樂
再從你工作 家庭 愛情 是但一方面重點攻擊
直至你崩潰 然後再播啲好溫和既音樂催眠你
當年我上左頭三堂 覺得太眼瞓唔想上
日日上到凌晨 但我每日五點幾起身返工
同埋我對個課程內容完全冇感覺
個導師仲話我係慢熱 所以先冇感覺
但千祈唔好高估自己能力
起現場識左個女仔 當初佢都覺得個course好怪
我放棄左 佢就繼續上 然後佢就比人洗左腦
除非大把錢大把時間想識人溝女,如果唔係千祈咪去。最後係咁要你叫人比錢上堂。道理就係阿媽係女人嘅道理,上完如果意志力薄弱嘅人好易俾人洗腦。
想問你點解會同一個廢撚到極點既人一齊
呢d 真係廢人先上
自信係自己比自己
要人屌先有自信個d 仲叫唔叫自信
溝女都唔會去呢啲地方啦 無啦啦比兩皮野
拎曬黎食野好過
有fd撩過陪佢上或者試吓聽
上咗幾次,次次都又食又拎然後扮哂下次會課金
結果都冇交過一蚊/留過資料
講啲嘢好悶,冇乜心機聽
人生多驚喜~
熙呀熙呀熙呀熙呀熙 ~
班人畀錢買一剎那嘅自我感覺良好

班撚屌道師就劏水魚咁劏,搵夠就移民買樓

同啲水晶靈力班、星座班、占卜班一樣咁好搵,睇中個意志力弱,又冇乜腦嘅人就可以當做ATM咁使

香港地真係冇咩唔sell得
因為佢講嘅嘢我都識
而且同個舊同學又唔係熟
我當時內心又唔係好脆弱
搵朋友+家人傾偈都夠哂
唔使比錢入班
叫條女跟埋上去扮上體驗堂,途中錄音偷拍,再報料俾傳媒,拎俾條仔睇,咁都唔醒嘅話,掟煲無數講

仲有,旁敲則擊條仔有冇坤親朋水,有嘅話暗中搜集證據,有需要時告佢
識有人用皮幾去上呢啲堂

屌我有fd都上過
但佢又唔似係傳銷 聽佢講上到去都係一班人係度正能量
係咁push你要勤力D 又係有功課要做 類似逼你唔可以hea咁
一定男多女少個個諗住上去攬女
因為人類始終有傻鳩
橋唔怕舊
叫個frd 飛撚左去啦,條仔咁on9尼d野都信,遲d就信其他on9野
已上完2年
「人生課程」=「精神傳銷」毀你一生
https://lih.kg/2508690

樓豬pin this
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞