朋友個男朋友上緊啲奇怪洗腦course

377 回覆
1145 Like 15 Dislike
哦,搵心理學家同popo狗救佢囉
Cls
幾無腦嘅人先會信
上過part 1,幾千蚊,part2,3過萬,成班陌生人會係短短1,2日內變到好fd咁,上足1星期,又係朝8晚12,大家不停分享自己最在意最唔開心既事,之後要你set個你最想做既事做目標,然後你d隊員同帶隊會不斷關心你關心過你男女朋友,真心溝囡一流,揀隊員一定要揀女多,大家放開懷抱,好易撻著

最後1日會搞個畢業又派證書又盛,仲要你著正裝
跟著你既所謂導師,帶隊條友會連同上完part2,3既人不停sell你繼續上埋part2,3,煩到你咩都諗唔到等你應承上埋落去
咁可以具體咁講下點好過之前好多?
點推你行返左2-3年?
成功學
大陸大撚把
好多中學特別係傳統啲on9學校都會搞呢啲camp,比一啲洗腦既集團幫手帶。腦荀未生埋既又被學校迫去參加。好多會真係被洗腦 然後維持幾日至一星期不等打回原型。

如果成年都可以咁中伏仲要比錢個隻真係建議分手,呢啲隨時傳銷乜野就家破人亡

btw,呢啲camp都有好處,係大家既情感比一啲野佔據個陣,你抽水又好眅野乜都好,都係好好既機會
咁最後條女點?
生活得好唔好
係本來我哋個共同圈子嚟,唔關個course事
後來佢哋有冇上我就唔知
勸我就勸咗,係都要做白痴嘢都阻佢唔到
喺佢哋調番轉疏遠我嗰陣,我都冇再搵佢哋
好彩只係維持左幾日,中間冇做過D咩柒野

串鳩me
純講事業方向黎計
原本打份普通工得2萬中
係入面將我原本想3年後先做嘅生意夾到我當刻就行第一步
行到而家收入7-10萬左右一個月
我嘅體驗係 開放接收哂所有資訊 再自己分析邊啲有用
呢個洗腦course係幫到我好多
但好明白點解啲人話洗腦 邪教 因為有好多唔習慣 高壓力 高強度 無論如何嘅狀態咁行哂成個課程 一般人當然會覺得痴撚左線 我係好明白大家點諗
當然唔係個個上完就代表出黎可以出人頭地 大撚把行完都係失敗嘅例子
正如一班學生入面 即使老師教嘅嘢一樣 都會有成績差同好
所以 可信則有 不信則無
咪好似俾人洗咗腦咁
Part 1 叫basic (點先grad到?一到要帶到3個新人入坑先成功)
Part 2叫advance
Part 3叫leadership
算係啦 呢個course搞到佢要瘋狂發奮
淨係得返工同自己,邊有心機拍拖
做保險梗係要上呢類堂啦
唔係點有決心水鳩身邊d connection
Nice 睇人仆街最開心
傻撚傻閪先中伏
咁On9都上 不如幹掉重練好過
實得架 你選擇相信就乜都得
你選擇唔相信講乜你都聽唔入耳
上完一年了
係咪咪願景40?
之前比人叫過我去
點知一google就知好撚恐怖
因為佢就係導師洗人腦無壞嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞