朋友個男朋友上緊啲奇怪洗腦course

377 回覆
1145 Like 15 Dislike
屌 同我個fd一撚樣
人既本質都冇變過,一樣咁多蠢人
美金? 邊有咁平
Pin this la
通常完咗course會打回原形
首先踩到你一文不值,再扶番你起身。
比個錯覺你覺得自己好大改變
Keyword: Next Step Axia, Life dyxamics,生命X力﹐Lifxspring, Invxsion,願x村﹐Asixwork, Benchmaxk,宏X/X思, 洗腦課程,人生改造課程,催眠

所以要不停咁上 不停畀錢身邊又得返啲人生教練朋友 妻離子散都同人講我冇被洗腦
想問一下, 信咗嘅人係咪返唔到轉頭
個post 2015 寫,而家應該貴咗好多,不過內容都係咁上下,呃人呃咗十幾年
分手啦「朋友」嘅男朋友
咁加價都加得好離譜3 倍4 倍
一蚊都不能少

利申
平時凍飲都要諗過度過
幾本上當你上緊或上完course 會成為佢地一份子,所以會keep 住好亢奮覺得人生被改造;一離開就打回原形。

大部分人損失只係金錢(幾萬蚊姐),但係唔少學員會有情緒病,因為個course 會打擊你好大,不斷揭你既瘡疤同創傷
有得攬囡都抵啦
放心 上到去 佢地可以將你亂過馬路衝紅燈都講到窮凶極惡 要就效果就係令你產生罪疚感
其實呢個世界真係好多弱智係冇得救
試過其中有既中咗招sale我
我已經拒絕咗+講咗呢個課程係邪教
之後同班fd講嗰陣,班fd都認同我
最後竟然係成班人覺得佢冇問題,我咁話佢反而有問題
呢d傻閪真係永世唔聯絡都唔可惜
有一樣既經歷
雖然唔認同個course 但努力支持佢
想俾佢知道唔係得course入面既人支持佢
最後好突然地被分手了
最傷個個咪係自己
有研究講過智商低嘅人先會受呢套
經典例子:犬隊
有無part 2?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞