想換電子門鎖,有冇推介?

1001 回覆
49 Like 18 Dislike
我仲用緊原裝個set電池。
不過佢都有少問題,間中wifi收唔到,個router擺位都幾緊要,特別有玄關
用原裝電有無入曬8粒先

三星鎖個玩法係先用盡4粒,再用另外嗰4粒

而alkaline 電既特性係用盡後繼續通電會特別易漏汁

兩樣設計加埋唔壞至奇
嘩屌,明哂,咁即刻換勁量電先。
就黎1001, 想請教各位裝左電子門鎖既巴打, 你地既使用習慣係點? 換得電子鎖都係想帶少成抽匙出街, 但其實都係少左一條, 先唔計要返兩老屋企個d, 最低限度都仲有條信箱匙, 你地係點? 放係屋企得閒先落返去開?
冇信箱匙 都係拍卡
用指紋
鎖匙會照帶
不過放落袋唔會拎出黎
咁好似換得唔係好值咁 都係要拎咁多野
唔洗摷條匙出黎已經贏左
信一星期搵日去拎一次就夠啦,平時唔會bring key
大家有咩推介? 租樓平平地有咩選擇?
而家成q日唔記得帶鎖匙...
好掛住以前SAMSUNG推拉有指紋個隻門鎖
租你肯定業主俾你換?同唔值得哂幾千啦
問左佢又話ok
所以問下有冇d牌子水貨平平地2000內
Y not both
Samsung 609唔錯,功能齊全
用咗半年,暫時冇咩問題
講伏一定係Yale
price.com都要3000蚊
又唔想用伏野, 唉...
$3000 唔貴啦,但租樓搞人隻門?!
問左話搞得, 仲掙扎緊
最主要係因為以前用慣
除非你住好多年,唔係送幾千蚊比人好傻
但住好多年仲傻,租幾年樓筆錢夠比首期
一係走,一係快d儲錢睇啱就買
都係, 所以到而家仲未換...
我自己有物業, 不過細size d, 已經租左出去
最近把鎖又發顛, 又黎13579
打過去PLC問過下, 可以喺門外用針督下個reset制一下
鎖一就好似reboot咁, 跟住就正常返
DKLM
嘩,用左幾耐?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞