想換電子門鎖,有冇推介?

1001 回覆
49 Like 18 Dislike
我就會叫番plc裝,400蚊咪慳啦
個風險係邊? plc師傅真係會裝得好d?

屋企人換左依隻.

www.lockefy.com
有PLC 保養
三星鎖鑊氣都重
好多用家話唔係PLC 安裝唔保
想問下飛利浦Easykey DDL702FD 人臉識別智能鎖好唔好用?
係,samsung師傅裝得好好,唔會整到大門花哂
比多幾百無獲氣,自己諗
最近見到施耐得有隻S51 幾靚仔, 請問有無人用緊? 想知質素係點, 感謝🙏🏻
舊款 DP728 DP738 出入 係咪無app notification彈出黎?
我睇佢個spec只係藍牙,但睇youtube見人地demo好似有app通知彈出黎?

(買左609)
609 定 708 好啲?
我知609 有得拍卡,708冇
708 唔洗推拉門柄?其實好唔好用?
609 定 708 好啲?
我知609 有得拍卡,708冇
708 唔洗推拉門柄?其實好唔好用?
請問ching係邊間買 求推介
我都係元朗 但附近兩間+埋鎖片都要4500
同埋裝左未?可唔可以分享下
一間叫 日東五金潔具有限公司 係合益路果邊
我未裝 打算等裝修曬先裝 係買左only
用左1年未試過

不過app 成日detect唔工就係真
老老柒柒整翻正常把手樣唔好咩
窮人鐵閘裝唔裝到
phillis alpha有無巴打用過 有無伏
荃灣快捷做緊新門 3800
用過推拉返唔到轉頭
你都戇鳩ge,把手個樣先至柒,
而且把手樣你要決定左右,另一隻手會唔順手。
而且一般的大門都係 "鎖匙開鎖 > 推門入屋",咁點解要加返把手擰一下咁反智?
唔該哂巴打 搵日去睇下先
請問大家認為609有冇WiFi 影響大唔大?
但見philips個鎖係made in china又驚驚地
岩岩收樓 上手用緊SamsungP710
我想問我係咪改密碼就得
佢有無App果d 會唔會改到我setting?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞