想換電子門鎖,有冇推介?

1001 回覆
49 Like 18 Dislike
名目黎架姐
plc 門市買係唔收上門費
但佢又貴人一大截
yale有咩問題
暫時未見有人屌
推介就係千萬不要mic
推呢隻勁好用 用咗三年
其實最好都係袋住條匙
因為Samsung好早就會話俾你聽佢就黎冇電
你諗住用多陣先換
之後唔記得換就玩完
Philips 除咗personal care products之外已經賣晒俾強國公司

未買嘅唔洗再考慮

就算本身舊嘢幾好
只要係強國公司
D cyber security同 privacy都一定係一舊屎咁
所以係無可能考慮強國公司同牌子
揀philips 既原因:
1. Samsung 單芯,樣膠... 新款冇把手得個正方型果隻好核突
2. Yale 有巴打中伏 唔考慮
3. 西門子貴 樣唔係特別好睇
4. Lockly 之前有人起底係大陸公司

揀philips 9300 既原因:
1. 玻璃面,無論係摸上手定你外觀都靚過9200, alpha
2. 我見有鋪頭做到最近家居展個價,又係行貨,就gogogo 左 ( 唔講鋪名,冇利益關係,唔幫人賣廣告)
好多iot 設備無時無刻都畀人掃緊,唔需要因為你係vip ,過程唔需要一個一個command 人手打架,有人係因為惡作劇,亦有人搵黎到彊屍 。
間屋係你架,你係好人真係可以唔裝門鎖?
剛買左
三叔好啲
其實我買咗三把,其中一把係行貨 PLC

另外嗰兩把係有拍卡跟埋

行貨 708 冇跟 keytag 但係把鎖都有拍卡感應

嗰張貼紙 sticky key / key tag好似好平,不妨買來試一試
係,先帶首年免費上門保養
有伏齊齊比人爆,家居保買足啲囉一係
淘寶有得買
我屌撚到佢仆街

又係時候屌柒下佢

買左把ymg40
用左一年,壞左4次
上門整左4次
換左面板,底板,成把鎖內內外外都換過晒都係壞
指紋又成日scan 唔到

試過可以剩係scan 到但個數字盤唔著
調轉又試過

一年後壞左又無得續保

最撚抵死佢同我講話….不過你買過把新鎖啦

計番你正價8折

屌佢,首先8折都貴過出面賣
第二,我問佢有無邊隻無咁易壞
佢話8年前手柄款唔易壞
都on 撚79

之後谷鬼氣換左Philips
人地起碼過左保養有鬼比錢續保呀
我都真係唔知原來都有拍卡感應添
等我又搵下相關嘢先 唔該巴打
官方話冇, 但有拍卡功能咁神奇
用電子鎖嘅人係咪冇鐵閘

頭先upload少左 半夜自動開幾十次
不過最煩都係PLC要等兩星期先有期維修
同客服成日唔聽電話
新樓冇鐵閘
邊隻model?
Samsung DP609
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞