想換電子門鎖,有冇推介?

1001 回覆
49 Like 18 Dislike
用緊隻3星突然死左唔識鎖門, 原本想買609點知又話回收又勁多鑊氣即刻唔敢買, 最後見呢排PHILIPS 好紅下就轉左用702E, 因為我冇WIFI開門所以唔簡9300. 到裝果日同個C父傾開都話好彩我冇買609因為好多人用左一年半載就死機.

**而家PHILIPS 裝機要等2-3星期. 不過可以加錢轉急單.
巴打有無用個app,我用用下登入唔到,話我not registered, 但我用同一email 再註冊又話已registered
有冇人用小米
你道門本身安得唔企, 所以解鎖咪自動彈開.
同個鎖無關, 係道門安裝問題
用咗samsung609
閂門好嘈好大聲 係咪通病
成層都知開門閂門咁
想問下買samsung應該去邊到買除左PLC
有得較大細聲 睇下說明書
唔係講人聲
係個鎖好嘈
開門嘅格格聲同閂門好似要「bam」門咁
我去frd個到都無咁誇張
唔知係安裝個到出問題定點
係唔係你門鼓問題
咁多位巴絲打
想問下如果有裝鐵閘,木門裝電子門鎖有咩要注意?
有冇人用過pushll依個牌子?功能同Philip差唔多,但平Philip 一截
想問有冇人會裝電子鎖係鐵閘?
想問plc有無得換鎖膽定要出去搵其他店換?
有冇人試過知大約幾錢?

一陣收工再去plc門市問
不過好得意竟然有廣東話語音
話係半機械式,冇咁多複雜嘅功能
西門子個款的確幾靚,三星好易壞
請問有冇師兄知道 三星個609依家係咪轉左型號叫P72 我之前買左609未拎貨 依家打黎話 轉左型號 優化左叫P72 請問有冇伏
一鳩樣,無伏。
Dp609琴日個wifi先壞左
平時開關門有通知 突然話網絡問題disconnected

但鐵閘佬襟住搶
新鐵閘先5-6K
裝電子鎖加多2K
要重新連線
唔好太貼, 門
609 之前好多巴打話個 wifi 會斷線,
我都係其中一個受害者,淨係駁 2.4G,
轉哂 channel,轉過好多 setting 都唔得,
但我發覺近排又好似正常番,咩都冇攪過
同埋我試過新機用咗一個星期倒隻指紋冇反應,
師傅上黎睇換咗個指紋模組直到依家都正常。
係呢排天氣凍開始乾燥,成日認唔到隻指紋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞