[暑假買水貨]車迷完季討論區

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
MAHREZ出聲明叫走人

去曼城..唉

去曼城..唉

人地雞胸就買曬d球星
我地奪冠就用青訓同買垃圾
Mendy有無傳過?
睇個勢我地唔想賣ake
不過要睇干地同ake傾成點

我估般茅會allin

球會唔想賣話知佢出30m

未必

如果真係30m賣走ake 再50m買雲迪克
我真係j唔落

干地意願似留Christensen買van dijk放ake

係放ake都係借好啦
其實solanke話唔定只係下個borini 兩個都係身型單薄 靠走位同射術 係維迪斯一季入得球都冇 而且只係純射手 做唔到干地對前鋒識二傳 壓迫後防既要求

希望

我想知車仔咁耐以來有邊件青訓出左去後可以成才?

B仔?

B仔唔係青訓

泰利

ake christensen lkk b仔 都係半製成品,真正我車青訓大部分都只係英冠料,依家果批只睇好tammy仔,其他都係等賣去英冠

其實車個青訓Acadamy出過有咩有料到既人? (唔係買反黎既年輕人)
上一個一線既應已經係隊長
第二個應該已經係一線尾既B仔
之後就Bruma, Kakuta同Borini之流

kakuta都係買

去曼城..唉

鏝仲邊有位

B仔?

B仔唔係青訓

泰利

ake christensen lkk b仔 都係半製成品,真正我車青訓大部分都只係英冠料,依家果批只睇好tammy仔,其他都係等賣去英冠

Baker 同 Musonda 都好似唔錯喎

baker,cheek,chalobah未來車仔核心

呢3件算吧啦好嗎,J u18個班好過

B仔?

B仔唔係青訓

泰利

潛力已見頂
Ozil有冇得諗
Ozil有冇得諗

買佢不如拎錢買山狗

B仔唔係青訓

泰利

潛力已見頂

我地妹迪呢
Ozil有冇得諗

買佢不如拎錢買山狗

Ozil cam 方便變陣 同埋好似話免費走? 利申:轉會post睇
Ozil有冇得諗

買佢不如拎錢買山狗

Ozil cam 方便變陣 同埋好似話免費走? 利申:轉會post睇

同山狗一樣1年約
快啲official bakayoko嚟J下先
佢都搞咁耐
買人都妹下妹下
Mola mola
Ozil有冇得諗

買佢不如拎錢買山狗

同山狗一樣1年約

奧燒呢隻垃圾都J
Ozil有冇得諗

買佢不如拎錢買山狗

同山狗一樣1年約

奧燒呢隻垃圾都J

證明我地有幾餓轉會

B仔唔係青訓

泰利

潛力已見頂

20-22歲潛力已見頂
佢都搞咁耐

其實而家唔官方公布轉會住
係咪同未轉球衣贊助有關
佢都搞咁耐

係咪同未轉球衣贊助有關

又好似係喎
要揸新波衫影相
Ozil有冇得諗

買佢不如拎錢買山狗

同山狗一樣1年約

Cam不如買James
賣波衫賺到喊
Ozil有冇得諗

買佢不如拎錢買山狗

同山狗一樣1年約

Cam不如買James
賣波衫賺到喊

agger 幾睇好james
佢都搞咁耐

係咪同未轉球衣贊助有關

又好似係喎
要揸新波衫影相

關咩事,當年小豬,迪馬轉會曼聯都係拎Nike 影相
佢都搞咁耐

係咪同未轉球衣贊助有關

又好似係喎
要揸新波衫影相

關咩事,當年小豬,迪馬轉會曼聯都係拎Nike 影相

之前就話唔好影響軍心所以 FA Cup 前唔公布
跟住就轉球衣贊助前唔公布
究竟幾時先至j得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞