[暑假買水貨]車迷完季討論區

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
名位,來季打424,信我

電欺打4中堅, 不了
Chelsea on red alert as £35m wing wizard refused to sign a new deal

Chelsea target Federico Bernardeschi is declining to secure a new deal at Fiorentina, however, wants to join Juventus.

佢都35m

呢個正
佢嚟一定印佢

個名仲長過azp
你著大碼先得

不過佢想去祖
424 個中堅一定要有個轉身快,好似卡華路咁
同埋要破車仔個陣只要搵啲跑狗追住妹迪黎搶就迫得甩/誤傳,車今年對強隊都係輸妹迪串連唔到
424 個中堅一定要有個轉身快,好似卡華路咁
同埋要破車仔個陣只要搵啲跑狗追住妹迪黎搶就迫得甩/誤傳,車今年對強隊都係輸妹迪串連唔到

之後要世3或pedro 回後攞波就前面無晒人
Chelsea on red alert as £35m wing wizard refused to sign a new deal

Chelsea target Federico Bernardeschi is declining to secure a new deal at Fiorentina, however, wants to join Juventus.

佢都35m

呢個正
佢嚟一定印佢

個名仲長過azp
你著大碼先得

不過佢想去祖

成個意甲同祖記最深牙齒印係費倫
加埋我轟同費倫關係
水到渠成

簽到我切

佢都35m

今季起價50m
你應該話
好撚抵呀!

你諗下 連馬迪都有35m就知幾離譜

電欺打4中堅, 不了

干地今季已經想打424,但係熱身賽見到未成熟就轉咗穩陣啲嘅4141,跟住都係唔得先打返擅長嘅3後衛,所以黎緊熱身賽都一定係424先,買人應該都係跟424,大家點睇?

佢都35m

今季起價50m
你應該話
好撚抵呀!

你諗下 連馬迪都有35m就知幾離譜

馬迪頭半季黎值35m有突 但愈踢愈柒
對住啲逼搶隊車狗就冇就乎
早幾年俾馬體會撚到一棟都冇
今季對熱獌阿都係輸逼搶

電欺打4中堅, 不了

干地今季已經想打424,但係熱身賽見到未成熟就轉咗穩陣啲嘅4141,跟住都係唔得先打返擅長嘅3後衛,所以黎緊熱身賽都一定係424先,買人應該都係跟424,大家點睇?

唔係既話你直播打飛機
摩西結婚
雖然柒左一獲
不過都恭喜佢
#我真係恭喜你呀
摩西結婚
雖然柒左一獲
不過都恭喜佢
#我真係恭喜你呀

開心既

電欺打4中堅, 不了

唔係既話你直播打飛機

打用過424就算係定點樣算係先

電欺打4中堅, 不了

唔係既話你直播打飛機

打用過424就算係定點樣算係先

你個名
btw424 雷斯+雞曉會不停自爆 仲要阿朗算慢 除非起用ake+天神 唔係要買人
摩西結婚
雖然柒左一獲
不過都恭喜佢
#我真係恭喜你呀

開心既

結婚做人情
摩西結婚
雖然柒左一獲
不過都恭喜佢
#我真係恭喜你呀

開心既

結婚做人情

咪就係要早走去求婚囉
mosesbb
mosesbb

好撚識屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞