[暑假買水貨]車迷完季討論區

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
sistic out sigurdsson in

斯格臣中下遊料 買黎把鬼咩你唔搵佢做
核心咩波都比佢就唔識打有咩用
連果時禁廢ge熱狗都打唔掂買佢
我用法比好過佢多多聲啦

之前live post連真馬特,joshua king都有人話買
其實呢度既人做球探都係會買dllm返黎

所以如果kante 係鐵膽 藥膏同馬迪以d類型打352好雞肋
進攻能力太廢

救命 藥膏進攻真係唔算廢,可以引球推進拉開啲人嚟mark佢,過人成功率係低熱狗單比利少少,但你係要話佢次次推完就甩返比人,就冇嘢好講,佢唔應該踢波啦咁,躝出球壇plz

你自己睇下佢平時d比賽先講野啦睇精華睇數據
安果d直頭世界球王級 引球推進好都講得出
自己睇下佢平時打法甲中下遊d同強隊先講啦
根本就同以加馬迪差唔多

打曼城唔勁咩,打祖狗,法國友賽,同psg盃賽先算失準就屌到反皮,morata歐聯入波就話人大賽球員乜乜乜,好記得打曼城入波,有巴打話連阿婆企係度都入到 雙重標準到

禁我又無j過morata 又如何雙重標準 仲有首回合對鏝
失5球佢功勞都唔少

睇返晒五球,除左一球幫手夾人夾唔到比人交到再跟住助攻,冇一球係佢漏mark人既error

BAKA防守比馬迪好, 依個係事實, 起碼跑番轉頭都快好多.
不過進攻方面真係帶唔到咩變化, 引球推進同Essien有啲相似, 可以帶到下波, 但冇得要求再多, 會同今季好似

艾辛都叫有禁區頂遠射 藥膏就真係咩都無射波應該
仲差過干堤

Saúl Ñíguez release fee都係54m, 如果Baka要50m, 咁不如直接Saúl Ñíguez啦
爛打, 有向前, 有過人, 年輕, 靚仔

但傳都無傳過
可能人地都唔想黎
sistic out sigurdsson in

斯格臣中下遊料 買黎把鬼咩你唔搵佢做
核心咩波都比佢就唔識打有咩用
連果時禁廢ge熱狗都打唔掂買佢
我用法比好過佢多多聲啦

之前live post連真馬特,joshua king都有人話買
其實呢度既人做球探都係會買dllm返黎

買黎做後備
事實證明343破唔到大巴
下年隊隊對住衛冕冠軍只會死守得更勁

邊度事實證明

破唔破到大巴係關人事,
守就咩隊都守架啦

https://en.wikipedia.org/wiki/2016%E2%80%9317_Chelsea_F.C._season
今季對住Big之外球隊淨係失左7分
個穩定度數一數二
反而點樣打好強強對決先係重點
今年邊算係破唔到大巴

https://en.wikipedia.org/wiki/2016%E2%80%9317_Chelsea_F.C._season
個穩定度數一數二

以加最大問題係要解決如果世三被人守死或者無出要點搞
Manchester United look to be beating Chelsea to the £40m signing of Inter Milan’s Ivan Perisic according to reports.

應該去獌
車區有無人打fifa proclub嫁
依家返夜校
平時放假想踢下又無人踢
想R下波玩

Pro club 今集好on9 完全閘唔到波
好似傳緊意既belotti
85m
85m

Belotti堅係好野 但85m就 不過LKK同佢一定揀佢
85m

是但啦 求其買個俾我J下
85m

85m真係唔值,55m就可以諗諗,
LKK連續五季英超雙位數入球,
點都勁過Belotti啦
85m

意甲前鋒除左戴巴拉 其他都伏伏地
買LKK最少唔怕適應問題
今季音樂比利都入左23球
迪斯高直頭拎埋神射手
要禁貴搏唔過佢條路
根本就係複製緊音樂
比利
買個靚仔既算啦
買個靚仔既算啦

基沙文 占士

個穩定度數一數二

對big6除左鏝全部輸過晒
買個靚仔既算啦

回購王子啦禁

個穩定度數一數二

比阿狗雙殺簡直係恥辱,
兩場都係輸自己on9

個穩定度數一數二

比阿狗雙殺簡直係恥辱,
兩場都係輸自己on9

第一場真廢 俾人撚

個穩定度數一數二

比阿狗雙殺簡直係恥辱,
兩場都係輸自己on9

第一場真廢 俾人撚

第一場唔輸先奇放題卡希爾隊長馬迪以幾個出齊哂
買個靚仔既算啦

基沙文 占士

可惜馬體主席講明基世三留隊
買個靚仔既算啦

基沙文 占士

可惜馬體主席講明基世三留隊

唔可惜 因為佢只會去獌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞