[暑假買水貨]車迷完季討論區

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
買個靚仔既算啦

基沙文 占士

可惜馬體主席講明基世三留隊

上年蛆狗都話普巴唔會走
最後都係去左獌
dllm*6 are coming
鏝已經第二件
事實證明343破唔到大巴
下年隊隊對住衛冕冠軍只會死守得更勁

破唔破到大巴係關人事,
守就咩隊都守架啦

今年我轟輸得最撚慘個幾場 對面都唔係泊大巴
連曼狗次回合都玩逼搶 全場壓迫 打到轟成隻狗咁

邊關大巴事

基本上對手跑得快少少我地都比人禁住打
雲迪克以加傳得好行去猁
1年簽1個修咸頓球員
事實證明343破唔到大巴
下年隊隊對住衛冕冠軍只會死守得更勁

破唔破到大巴係關人事,
守就咩隊都守架啦

今年我轟輸得最撚慘個幾場 對面都唔係泊大巴
連曼狗次回合都玩逼搶 全場壓迫 打到轟成隻狗咁

邊關大巴事

基本上對手跑得快少少我地都比人禁住打

兩場都係比人手球造就入波
之後人地打防反我地就無晒力
雲迪克以加傳得好行去猁
1年簽1個修咸頓球員

目標只剩lkk 笨蛋
今日多番少少轉會傳聞:

車追逐蘇超射手Moussa Dembele
http://www.chelsea.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=581813

馬賽中堅Boubacar Kamara 拒絕續約, 傳車同修仔有意收購
http://talksport.com/football/marseille-starlet-boubacar-kamara-refuses-commit-his-future-french-club-chelsea-and

哥狗表示佢可以同LKK合作
http://www.sportsmole.co.uk/football/chelsea/news/costa-would-welcome-lukaku-signing_299241.html

車可能收購Kingsley Coman
http://www.dailystar.co.uk/sport/football/618187/Kingsley-Coman-Bayern-Munich-Chelsea-Manchester-City

前排唔係傳拜個sanchez咩
想要kimchi多啲
雲迪克以加傳得好行去猁
1年簽1個修咸頓球員

封左盤
出面有個歐霸vs fa cup
好多狗混戰
好多狗混戰

咁我覺得歐霸> fa cup
好多狗混戰

歐霸點睇都>FA CUP啦
話哂都叫歐洲賽事
雲迪克去利
ake同基斯可以留啦掛
雲迪克去利
ake同基斯可以留啦掛

點都要搵多件中堅同爆炸/雞曉輪住打
雲迪克去利
ake同基斯可以留啦掛

可能對垃圾車冇興趣 買dllm就有
雲迪克去利
ake同基斯可以留啦掛

去利都唔去車 咩世界
雲迪克去利
ake同基斯可以留啦掛

去利都唔去車 咩世界

人地去利好似回家咁, d朋友係曬度
雲迪克去利
ake同基斯可以留啦掛

去利都唔去車 咩世界

我覺得似係車狗唔bid多d lor
好多狗混戰

歐霸點睇都>FA CUP啦
話哂都叫歐洲賽事

睇下用咩準則啦
歐霸係歐戰贏左有歐聯踢,但水平未必高
Fa贏左得歐霸踢水平都未必高,但歷史意義高同傳統本土大杯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞