Tap&go 搞唔掂喎…

681 回覆
440 Like 18 Dislike
咁買多過消費券2000係咪會俾唔到錢
當年好似csl有埋tap&鳩申請,張卡一路喺度冇用過
有冇得補返張實體卡
所以佢有一次機會加$500 入去
到時商戶會同你分單既啦 , 先扣2000 其他咪用現金/另一張卡
好心你就追下po 先啦
再者呢啲有24小時support有幾撚出奇呀
消費券同tap and go account既電話no.可唔可以唔一樣??
八達通係2000 2000 1000 , 但張卡最多得3000 , 姐係第一期你要先用左1000先可以拎到第2期

姐係咁 , 如果你想買超過3000蚊既野 , 申請TAG & GO 可以等到第2期錢到左先一次過用4千買野 , 再分單補錢( 唔計中途比人盜用左個2千蚊 )
成7個月咁多
食都食撚左啦
要幾耐先有sms
半粒鐘算好囉
佢個用戶熱線長期無人聽 多人打去問我都明
點知佢連商戶個熱線都可以無人聽
等都無得比人等 響完幾分鐘音樂就cut埋線
其實正常係咁諗 , 但心態會唔同 , 如果件野$5000 拎消費券直接買 , 你會覺得唔洗錢就買到 , 會唔諗直接買

但你用呢$5000用晒係食飯車錢既恆常消費到 , 然後要你預資呢$5000買非必需品 , 最後你未必會買
你都on9架
最後一日申請就理所當然要排隊
咁樣合理化個server廢嚟咩邏輯啊
我哋指出緊個app問題
總有呢啲仆街出嚟合理化
依家申請或者登入已經要排隊
如果到時真係消費嗰陣又要排隊點算?
用alipayhk 算啦,又可以搭港鐵同新城巴,最重要去百佳屈臣氏買野完全無問題
你個on9仔以為依家網絡仲停留係2001年呀?
錯4次有得手動呀師兄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞