Tap&go 搞唔掂喎…

681 回覆
440 Like 18 Dislike
有時扣左你錢但係對面話交易失敗先最on9
Sorry, this function is not available for your account level
有,但前排多數係銀聯卡,ok返而買到master.呢排應該有返貨。
屌我都係
今朝7點幾打去都唔通
alipayhk好用係邊方面?
Captcha 好撚on9 係咁閃走啲圖
你要開MasterCard網上付款
買左可以入返電話,入左之後,虛實卡互通,平時買嘢拍卡多個選擇,下下開app都幾煩
起碼登記超方便已經足夠
支持誠哥
咁登記其實幾款都係咁登記既
啱啱都係卡左呢個位, 張身份證完全係個框入面就得, 影到手, 地下or其他地方都會fail
你太睇得起香港it
之前1萬蚊果次朝早銀行app一樣死左陣
同埋我要睇返debit card number都要排隊就pk啦唔好同我講入落apple wallet/google pay/自己mark低咪得整個app出黎唔係要人排隊係比人用架依家要用家去就返你個app?咁基本嘅要求都做唔到你真係覺得冇問題?
唯有試下再影
其實個app本身就好廢,㩒個銀碼出嚟睇吓都要等七八秒
我岩岩都係咁
你搵個平d 既位置影同埋等佢load 時唔好旭
依家千幾個排隊都要3分鐘咁千幾個銀行app點都唔會死ser啦下話
佢官網講明唔支援實體卡嘅
如果要俾錢嘅時候但佢要排隊先入到app
係咪即係叫我用其他支付方法
好撚煩
Tap&go加咗落apply wallet,到時買嘢點知佢用消費劵定本身張卡嘅limit
勁撚on9 佢應該1-5 朝九晚五 我應該以唔會開得返
講左好多次
你add 卡落apple pay, 到時比錢係用apple pay, 唔係tap and go app
開左master i card, 加左成朝都未加到入機
例如你本身有500蚊係wallet, 政府比2000 你
咪變左2500蚊,你唔洗理佢係扣邊樣架wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞