Tap&go 搞唔掂喎…

681 回覆
440 Like 18 Dislike

咁可以拎嚟換電話
tap&go 淨上網整唔整到?
開app按消費券就見到
好耐之前已經有得拎
痴撚線等完先叫人更新 重等2萬幾人慢撚過岩先等4萬幾個
csl 都唔撚理你啦, 冇佣賺
張卡長期閒置走佢問下reactivate 得唔得又話唔得
咁現場買個張得唔得又話唔得, 根本同官網講既野唔撚一樣
搞完一輪就俾佢耍走左
講起tng 個垃圾就想屌佢老母
屌你老母credit card 套現cash 就講清楚要收費啦屌你老母
又唔撚講, 要人upload 完身份證先話收幾% 手續費
屌你老母要收錢我就唔洗用你啦, 含撚仔, cut account 又要人親身去北角搞
智力測試

買張全新八達通卡
去羅張申請表格交
用左手寫表同簽名
張卡日常生活唔用
離區大額少單消費
用完退卡唔好保留

我諗住離區一日用清
一日一個商場一次清
大數據分析力很可怕
用alipay 八達通好過啦
今朝11點排到now都係幾千名以上
有冇人知$5000入學生八仔 咁搭黨鐵嗰陣係咪都係照計優惠?
屌,我都係

直情放棄tap&go
Mox個card bin係credit嚟
如果唔係佢冇可能將張卡可以即時debit變credit
其實有乜好嘈果5000蚊想點拎咪點拎,拎嚟搭車返工,lunch買飯好快用晒

Tap&go就方便啲學生想留起$4000一次過買ipad果啲

睇自己用途啫
請問開左戶口登記完點先有張虛擬卡?
八達通左
個小小錢搭錢 食下飯
都無左 搞咁撚多野做乜
有冇人都係卡左4萬幾人果頁 想幫兩老開個tap&go申請 下就排到而家都係4萬幾冇郁過 但我自己就入到同申請埋
尋晚喝完咖啡
到而家都係直接開到apps
間鋪接受Mastercard contactless代唔代表接受Apple Pay/Google Pay?

入完去話要更新
個app似完全support唔到同未ready
仲係唔得
見到重要想share
[緊急]無人想知你個Tap&Go排隊號
https://lih.kg/2604104
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞