Tap&go 搞唔掂喎…

681 回覆
440 Like 18 Dislike
登記左啦
討論下姐,起鋼做乜
所以佢要排咪算,又唔一定要今日申請,而家曬幾個鐘時間排,不如今晚0:00 唔洗排直入申請唔洗好耐時間
我就唔撚等喇 出去食個早餐先
不過就算用tap and go買5000以上既野都要叫間舖分單
今朝早等咗10分鐘就入到,搞掂埋喇喎
係呢兩三日多人用先要排隊,用咗成兩年係秒入app,今次係第一次要排隊
八掛達要用完$4000先有最後個$1000 即係比Tap&Go 分單要比多$1000先
支拿。。。 唔用
We... 唔用
Tag & go 應該冇上限可以到時直接用$5000?

因為佢好似講過,呢$5000會分別平均入落master同銀聯既消費券虛擬卡帳號,到時可以選擇銀聯既錢轉晒落master個邊,直接錄$5000?

如果係咁既話,就算分單都方便過8達通
想問點加
真 tap&go 都預咗會多人申請都唔整好少少個server
TAP AND GO
係咪可以等埋第二期嗰$3000
一次過用哂$5000買嘢?
想拎嚟換電話
我問cs個妹妹話
如果要用消費卷又要用tap and go account本身既錢就要叫商戶分單
有人聽 利申琴晚打去等左1個鐘先有人聽
唔止,8達通上限3000,你拎左第一期後要洗左1000先可以拎下一期既2000,如果用黎買大額野,只可以當$3000

心態上冇一次過錄$5000咁爽
見到咁都知佢冇誠意啦
唔會係咁喇
應該係出過另一張只可以用響香港既i card

你混埋啲錢一齊咪要好似八達通咁唔比乜唔比物先阻到人套現
到時分得單,另外既差額就自己錄卡儲分

所以tag & go 只係用黎消費券既金額,未用前最好去設定關晒網上買野既功能先,防止比人盜用
等咗成個鐘入到去,DNLM臭閪叫我更新,更完入去又要重新等一個鐘

仆你個街呢個星期完撚咗先再登記
uber用唔到的
uber唔比用debit的…
你攞登記個code都要入app先攞到啦
試下 新 智能身分證
Tag & go 官網到寫左 , 會有另一個消費券銀聯/消費券master 既新卡

到時有機會係新一張卡黎,要用佢就要直接用呢張卡加落wallet,貼本身tag & go個張分開計算
支付寶算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞