元朗上車盤12

1001 回覆
4 Like 16 Dislike
大佬九龍區邊有咁多大型屋苑呀? 大型屋苑又舊d..市區得好小大屋苑...

美孚新村, 美居美寧, 九龍灣3寶, 麗港城, 黃埔花園,土瓜灣翔龍傲雲峰
現崇山, 啟德, 數黎數去都無新界港島咁大型...
沙田第一城 嘉湖山莊 太古城 海怡半島 新都城
金獅,得寶,淘大囉... 成交量夠多了
大型屋苑我諗你得第一城岩你心水 6百幾萬
就呢幾個條件不如你試吓搵個盤黎比較下囉,市場係最公道,點解某d盤升得特別快,自然有佢原因,yoho midtown 其實都升得快,買家唔係傻仔,自然會比較
你應該睇錯 升左好多wo
4寫5入姐
朗8管理費好貴之餘,但係會所又好細
管理費真係貴 不過就算收$2.5 其實都係相差500/600蚊 其實又唔係太起眼 何妨一般都係$3.x

自己市區返工 都係貪佢大西北得黎叫做近鐵 交通方便 同埋唔係單支既半新樓
個游泳池好似得世宙大d 而朗城匯就窄長
世宙大d
不過隔離公屋可以一覽無遺
相比yoho town管理費平又多facility好多
中原地產元朗教育路分行分區營業經理溫旭銘表示,屯馬綫全綫通車後,不少買家怕遲買會貴,入市決定明顯加快。分行新近促成元朗YOHO Town 8座中層D室成交,實用面積422平方呎,兩房間隔,向內園,同時享開揚遠景,叫價735萬元,微減5萬元以730萬元沽出,實用呎價17299元。

溫旭銘表示,買家為上車客,見屯馬綫通車後,元朗往返九龍東上班更加方便,故決定擇居元朗,日前睇樓時被上址企理裝修及景觀吸引,怕錯失心水盤,即時還價洽購,而業主企硬叫價,買家積極議價至深夜,最終獲減5萬元,立即拍板入市。原業主則於2003年7月以116.74萬元一手購入單位,賬面獲利613.26萬元,單位18年間升值5.3倍。
個位置咁垃圾
唔平搵鬼買
大佬一個新樓一個19年 地點又唔同
如果新樓唔靚過佢都講唔過去啦
當然我知有d仲近好多, 我聽講4小龍果d好近
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞