元朗上車盤12

1001 回覆
4 Like 16 Dislike
朗晴 係雞地
968尚悅開始無位坐
你咩料 講緊悅尚個邊架968
訓醒未
師兄唔講一千樓下簡咩三房先,靜係想同你講返你比較兩個屋苑交通啲point,

朗庭樓下巴士有 68x 268c 268x(特快) 行2-3min 係水邊圍站有 268b 269D 276去上水 仲有E36 ,呢渣巴士都算頭站,我諗點都有位坐

翹翠 68E 去青衣半個鍾一班,68F係元朗兜到暈既循環線,968仲要朝早特別車

所以朗庭交通應該好過翹翠峰既
琴日好似有單728萬,今日又有?
世宙2房唔經唔覺已經升到750萬
朗庭業主你話有位坐一定信你啦
有Ching話翹翠峰無車坐咪google 下,幫人平反下係有車坐既, 做人要公道同厚道,唔通又笑你住20 年樓, 等收維修費咩, 住得又舊又細,入到去陰陰沉沉仲有一陣味, 真係即刻調頭走,利申睇左兩次朗庭
其實住到元朗邊皮,仲夠膽以交通方便自居, 五十步笑百步
真係唯有要支持 yoho, Midtown
睇住6字變7
應該到8百萬會停一停
仲midtown

係買都買grand yoho同hub 啦
理性討論就開哂拖屌9人
唔岩聽你咪比d論點 還擊啦 你好撚公道呀

元朗邊皮尺價都15000

是9但啦 快撚d屌9我朗庭業主呀
世宙係朗屏3寶入面最則最靚,lumpsum 平
朗城匯太貴
朗8個則同外表都樣衰
世宙就樣樣都平均,但離地鐵站遠dd (1分鐘左右)
咁又真係離怪世宙升得快
係幾旺 咁多鋪
仲要有兩間酒吧 👍

如果有野圍住個屋苑會比較好
個個都入得去 爭少少
是但啦~ 之前睇樓世宙平台都幾大 游泳池都大過朗城匯
世宙一入屋就見廁所
靚則?
19,20年佢基本面都係咁,係21年忽然拋離其他屋苑咁多
個則係幾好既
但成個屋苑咁暗,同公屋/雞面對面,個大堂又咁窄
有無ching諗住買單橦
700萬樓下想要兩房係咪得翻尚悅溱柏果d間
但真係好遠
采葉庭會唔會好d
唔係 係得返尚悅
溱柏最細個兩房都差唔多700
采業聽AA講業主都開緊7字頭 但應該鋤到6百尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞