元朗上車盤12

1001 回覆
4 Like 16 Dislike
68e /68f
但差唔多半個鐘一班
零晨係得的士
同埋可以行路
平時十二點都好多人經元朗劇院外面行返去
啲人可能都係住翹翠峰而啲
不過夏天行係辛苦
好似好難排
我fd都頂唔順
搬走算,等到劏車都等唔到位
269D呢一下真心要你實地考察
唔知去到YOHO有無位坐
沙田市中心一程巴士其實舒服
不過都好睇你返沙田邊到lol
要城隧轉車站等又係一樣好辛苦既事
因為真係好熱,仲有車接車等好耐

鐵就會快過巴士

YOHO搭巴士最慘係返工繁忙時間如果太多人滿座既巴士係會skip左個站
不過班次都應該密掛?好快下輛?

不過YOHO唔計巴士無位坐
不過YOHO的確係元朗最方便既盤

利申唔知YOHO 泊車供應緊唔緊張
如果無位附近有爛地可以問下
唔太清楚
同一個面積尚悅平成球有多,中意行當散步
搭的士好似唔洗點跳錶
價錢反映方唔方便
早上夏天好辛苦

*不過住尚悅揸車好,附近爛地租唔貴
個人認為朗晴朗怡仲好
夏天嗰條直路真係曬死
就係因為budget問題先諗住買尙悅
但奈何番shift 無車都幾麻煩
6m budget最好係咪尚悅
比較過附近幾個盤好似尚悅最平均
點平均?
差唔多所有野都係佢最差
得個平字
有冇其他盤建議
榛柏/榛頤/雍翠/單幢樓
元朗6m 兩房其實都已經冇乜屋苑揀
但尚悅真係要小心 尤其漏水問題要睇清楚
其實如果打算裝修嘅話 尚悅都無乜特別差
啲人主要話原裝手工差 反正自己裝嘅就睇大細/房買啦
尚悅房半以外嘅則 特別係443兩房都幾正常
6球兩房既屋苑 我諗係得返尚悅
如果係Yoho
可以租業主車位等屋苑月租
都係差$100
Yoho town 393 2022內見8m
上車要快手!
日日勁多人睇樓

利申:422用家
唔係2021內見8球咩?
8m gogogo

Yoho is the best!
性價比極低
Agree, 20年樓 400呎都無
真係為左Yoho個名 ?

雖然都有可能發生 ….
who cares , 咪又係元朗
價錢反晒價值
20年樓?你去現場feel下 舒服過世宙
西鐵旁的世外🍑園
中原副區域營業經理王勤學表示,元朗朗庭園1座中層C室,面積432方呎,兩房間隔,議價後以646.8萬沽出,屬屋苑兩房單位新高價,呎價14972元。原業主於2011年10月以128萬買入單位,持貨近10年轉售,帳面獲利518.8萬,升值逾4倍。
世宙8成2房都係實廚
朗8積調返轉開廚 但呎數大過世宙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞