Small-Circle: Housewarming (101)

1001 回覆
25 Like 27 Dislike
btw 今次睇晒所有spidey新片
勇者

淨係睇咗幾條大Trailer

不過我覺得自己已經知咗套戲八成

希望學rogue one咁
全部都是假的

到而家睇左一條trailer 咁多

多你半條
勇者

全部都是假的

多你半條

睇哂
勇者

全部都是假的

多你半條

睇哂

咁多年都秉持住必睇既戲剩係會睇一條trailer既原則
反而本身唔一定會睇或者唔睇個d睇得仲多條trailer
勇者

全部都是假的

多你半條

睇哂

唉,睇左homecoming第二條trailer就中伏了
勇者

全部都是假的

多你半條

睇哂

淨係睇左第一條
吹到第一套入得眼既DC戲
https://www.youtube.com/watch?v=iWZIRifjkxc
https://www.youtube.com/watch?v=iWZIRifjkxc

姐係大家都知之前個d 唔睇得

全部都是假的

多你半條

睇哂

淨係睇左第一條

睇左頭兩條+天花板條片only

姐係大家都知之前個d 唔睇得

垃圾影評佬
明明前面3套都係神作囉
前面幾套低分嗰時
"垃圾rt 零公信力 "
"影評佬針對dc "

ww高分
即刻用個分打個飛機先
"影評佬好波 "

好難捉摸呀
其實我想睇ww
因為我想睇gal gadot
其實我想睇ww

我都應該會睇
但係唔會幫佢刷首週
前面幾套低分嗰時
"影評佬針對dc "

ww高分
即刻用個分打個飛機先
"影評佬好波 "

好難捉摸呀

rt係m記打手 所有影評佬都係老迪隻狗
點睇丁仔同cara 果套valerian
琴日睇到trailer
個feel好似太空版既teenager拯救世界片
琴日睇到trailer

好似一堆太空片大集繪
好似係fifth element導演拍?
琴日睇到trailer

好似一堆太空片大集繪

一講起luc besson淨係諗起lucy 點算
其實佢兩個都係拍開爛片
但淨係樣都夠丁
前面幾套低分嗰時
"影評佬針對dc "

ww高分
即刻用個分打個飛機先
"影評佬好波 "

好難捉摸呀

rt係m記打手 所有影評佬都係老迪隻狗

老迪收購rt
其實我想睇ww

我都應該會睇
但係唔會幫佢刷首週

Chris pine
琴日睇到trailer

好似一堆太空片大集繪

一講起luc besson淨係諗起lucy 點算
其實佢兩個都係拍開爛片
但淨係樣都夠丁

為丁樣>>>>>睇劇情
睇左ww
一定好過bvs同ss
不過gg做戲硬係有d生硬

開場前播愛回家崔那
睇左ww
一定好過bvs同ss

開場前播愛回家崔那

港女:咁JL會唔會有蜘蛛俠架?
我好鐘意Andrew Garfield架
WW收貨,不過啲CG好流,同Boss fight
睇左ww
一定好過bvs同ss

開場前播愛回家崔那

佢BVS有幾個shot 表情好正
來吧DC狗,打飛機既日子到喇
已睇
終於向現實低頭
拍番d正常野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞