Small-Circle: Housewarming (101)

1001 回覆
25 Like 27 Dislike
PS4 Spider-Man好撚正

我覺得有d似batman Arkham series

+少少TR

隻im係咪同第一張poster個隻同一隻黎
Btw marvel係咪對spidey好撚冇信心?好似預計到冇左tony會仆到直一直咁,定其實食左誠實豆沙包,間接承認套野真係伏片?

佢根本係將啲角色換下組合同擺位就當係新poster
我都覺佢用im用得太過份
雖則話daddy片酬高應該用盡佢
但而家真係過哂火
又瘋狂擺avg tower出黎 驚死人唔知呢套係mcu咁

其實會唔會係因為依套係sony+marvel,所以點都要整個mcu代表係poster度

知佢想強調mcu
但啲poster真係好柒
Inhumans條trailer

對呢套野已經不抱任何期望

+少少TR

傳聞反派係green goblin
今次只係公開左kingpin mr. Negative
另外有Miles 可能可以用Spider-Man (miles)
女主角傳聞係Maryjane 就未見到
其他配角flash harry gwen 都應該唔會有

+少少TR

傳聞反派係green goblin
今次只係公開左kingpin mr. Negative
另外有Miles 可能可以用Spider-Man (miles)
女主角傳聞係Maryjane 就未見到
其他配角flash harry gwen 都應該唔會有

出左Yuriko Watanabe

聽講又係gay fist個製作人做
已經feel到浸伏味

已經feel到浸伏味

Marvel keeps fucking the Inhumans for years
So if the "Scott. B" who leaked the trailer is none other than Scott Buck, what does that mean for his future job prospects with Marvel Television? Can the person who is actually in charge of a production even get in trouble for leaking?

究竟係人哋扮定點 唔會自己leak咁on9呀

已經feel到浸伏味

唔撚係掛
嘩屌
完全冇人推post係咩事
朗豪坊有愛回家周邊睇
bc好似入左iw劇組喇

香港官方譯名真係轉返諸神黃昏
竟然係用智3 唔用愛回家

某程度上 spidey 都是仲屬於 sony,
Thor 係屬於自己,始終都會推呢套多d

M記本家好似冇得宣傳愛回家?
(起碼M記香港係)

愛回家宣傳仲唔夠咩
幾個星期都覺得好漫長

Ok啦 慣左,之前記得一年得兩套marvel 幾頂癮
bc好似入左iw劇組喇

唔係替身
出面諸神黃昏都可以嘈一餐

FAN MADE 定OFFICIAL?

FAN MADE 定OFFICIAL?

應該 fan made,未見過官方出過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞