Small-Circle: Housewarming (101)

1001 回覆
25 Like 27 Dislike

玩過Lego marvel super heroes
oscorp tower仲高過avenger tower

下集出harry差唔多架喇
做轉校生之後同peter做fd

Osborn睇到悶

純粹想mcu有osborn
話晒對之後發展好大影響

但係個發展好似ASM

Thunderbolts/Dark avengers

MCU villains

無啦 講左 第二集唔會用之前既反派
綠魔898
如果當Osborn 父子 iron patriot 同American son
先有可能出
Hawkeye 雙手傷左
準備去學魔法?

個mj好奇怪
M記比較少無啦啦拎原創人物做主要角色
個mj好奇怪

iron man3 villian已經係
個mj好奇怪

Iron Man 3個奸角漫畫有架
個mj好奇怪

唔係話個角色原型出左一頁就死左啦咩
個mj好奇怪

唔係話個角色原型出左一頁就死左啦咩

咁至少唔係電影原創
出面討論區有條友貼偷拍片出黎仲話自己好尊重套戲
山繆•傑克遜先前接受採訪時曾經暗示渴望回歸MCU,神盾局長上一次出現在銀幕上還是2015年的《復仇者聯盟2》。山繆•傑克遜告訴記者:「我一直是隨時可以去拍。他們正在拍《無限戰爭》,得拍兩部。之後還有《驚奇隊長》,尼克也許會出現在這部裡吧。我還問過他們(指漫威)你們拍《黑豹》都沒想過讓復仇者聯盟裡面唯一的黑人角色露個臉嗎?結果他們告訴我尼克不在瓦坎達!

https://www.youtube.com/channel/UCtJkDqZzoOFYbqwOIFn2Lng
其實我唔明點解marvel唔搵WHIH搞下病毒式宣傳
之前GOTG2 EGO個波係地球爆
今集GG人最後Tony宣佈結婚
照道理WHIH都應該大報一餐
https://www.youtube.com/channel/UCtJkDqZzoOFYbqwOIFn2Lng
其實我唔明點解marvel唔搵WHIH搞下病毒式宣傳
之前GOTG2 EGO個波係地球爆
今集GG人最後Tony宣佈結婚
照道理WHIH都應該大報一餐

Ego單野14年當年今日咩
michael keaton真係真係做得好好
係我目前最鐘意既mcu villain
出面討論區有條友貼偷拍片出黎仲話自己好尊重套戲

一個彩蛋嘈足兩個post,好無聊
笑話講穿咗就唔好笑啦
何況就算有人形容你聽都唔及親眼睇流出嘅片或者dvd
終於睇左,Peter 同 Tony 之間個種父子情既感覺有點彌補翻當年 Tony 自己既遺憾,呢條線我覺得寫得幾正

Zendaya 個角色係 MJ 或多或少都估到,
成套戲有意無意講佢關注 Peter 就知,
但要少少時間去接受……
不過佢個樣我覺得比 Laura Harrier 討好既

另外 Liz 係 vulture 個女呢個反而真係無諗過,
見到 Michael Keaton 開門個下我真係
而下集唔知係咪真係會帶埋 Miles 出黎呢??

想問係監獄入面兇 vulture 嗰個係咪 shocker??點解好似唔同左樣咁
BTW,片尾真係撚到大家一棟都無
終於睇左,Peter 同 Tony 之間個種父子情既感覺有點彌補翻當年 Tony 自己既遺憾,呢條線我覺得寫得幾正

Zendaya 個角色係 MJ 或多或少都估到,
成套戲有意無意講佢關注 Peter 就知,
但要少少時間去接受……
不過佢個樣我覺得比 Laura Harrier 討好既

另外 Liz 係 vulture 個女呢個反而真係無諗過,
見到 Michael Keaton 開門個下我真係
而下集唔知係咪真係會帶埋 Miles 出黎呢??

想問係監獄入面兇 vulture 嗰個係咪 shocker??點解好似唔同左樣咁
BTW,片尾真係撚到大家一棟都無

Scorpion
Spidey個post有人話智3一定係爛片

未上屌定是常識吧
然後上完十幾年之後換人再拍班人又會話呢套係神作 唯一既真雷神 無可取代
山繆•傑克遜先前接受採訪時曾經暗示渴望回歸MCU,神盾局長上一次出現在銀幕上還是2015年的《復仇者聯盟2》。山繆•傑克遜告訴記者:「我一直是隨時可以去拍。他們正在拍《無限戰爭》,得拍兩部。之後還有《驚奇隊長》,尼克也許會出現在這部裡吧。我還問過他們(指漫威)你們拍《黑豹》都沒想過讓復仇者聯盟裡面唯一的黑人角色露個臉嗎?結果他們告訴我尼克不在瓦坎達!

其實cw佢都應該出一出啦
當初自己recruit嗰班人隻晒揪喎

未上屌定是常識吧
然後上完十幾年之後換人再拍班人又會話呢套係神作 唯一既真雷神 無可取代

就算到時出到黎真係好睇
佢地都會話 笑片既英雄片=爛片
合家歡是原罪
出面班tobey撚 drew撚 tom撚
開左幾個post大戰緊
好混亂
影視台三代spidey撚大混戰
suit黎講
始終覺得tasm2嗰套最靚

大眼仔 drew身型又好睇

大家點睇
suit黎講

大家點睇

我麻麻d依件,因為同Toby版太似,反而asm1個件有特色的
我鐘意Homecoming個件,個質感好正
suit黎講

大家點睇

我麻麻d依件,因為同Toby版太似,反而asm1個件有特色的
我鐘意Homecoming個件,個質感好正

Homemade suit
幾好奇未來MJ會點同Peter發展

就咁睇雖然佢好留意Peter
但Peter仔完全對佢零興趣可言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞