Small-Circle: Housewarming (101)

1001 回覆
25 Like 27 Dislike
BP條Teaser
但出面啲人係咪傻撚咗或者盲撚咗?
淨係識笑人地膚色
喂你casual racist都唔好咁大聲啦笑死人咩

跟本大部份DC狗係到冇野屌搵野屌

邊班人到係撩事鬥非大家有眼睇

講緊你呀DC狗,今日唔見負評既打緊飛機?
You are a good man, with a good heart. And it’s hard for a good man to be a king.

唔得mbj個頭真係好MK
BP條Teaser
淨係識笑人地膚色

由佢地笑
夠疆唔好上cyborg
You are a good man, with a good heart. And it’s hard for a good man to be a king.

頂聽到呢句搞到bp好似非洲版美國隊長
BP條Teaser
淨係識笑人地膚色

由佢地笑
夠疆唔好上cyborg

其實我係講緊普遍連登仔 ... 懶係progressive實際上狹隘迂腐到爆
BP條Teaser
淨係識笑人地膚色

由佢地笑
夠疆唔好上cyborg

其實我係講緊普遍連登仔 ... 懶係progressive實際上狹隘迂腐到爆

等睇連登仔到時dump個靚round話好好聽打晒飛機咁
BP條Teaser
淨係識笑人地膚色

由佢地笑
夠疆唔好上cyborg

等睇連登仔到時dump個靚round話好好睇打晒飛機咁
點解可以低質到咁
唔係話唔講得racist野 (racist jokes are the best jokes)
但係笑人'力加' '黑人' etc. 好井底
仲細咩
點解可以低質到咁
唔係話唔講得racist野 (racist jokes are the best jokes)
仲細咩

睇完, 真心唔好笑又無聊
btw段trailer其實都好J
但有幕CG好撚假
點解可以低質到咁
仲細咩

佢哋自己先真正係個joke
2017年啦,仲講緊話入夜見唔到
與時並進下啦好嘛
點解可以低質到咁
仲細咩

佢哋自己先真正係個joke
2017年啦,仲講緊話入夜見唔到
與時並進下啦好嘛

casual racism scares me
點解可以低質到咁
仲細咩

諗住都會有幾個會討論下 點知
點解可以低質到咁
仲細咩

因為佢哋除咗講埋呢啲井底嘢之外根本無嘢好講
未追出面 but wtf is going on
笑cg笑畫面都合理啲
笑人黑人係做乜撚
點解可以低質到咁
仲細咩

因為佢哋除咗講埋呢啲井底嘢之外根本無嘢好講

好多角色係果度啵 算啦人地又話同一個人扮
都係行political thriller?好似tws咁?

非洲mk
拍一套講非洲國家既戲
唔搵黑人拍
係咪要搵白人拍???
定係要扭橋話wakanda係非洲一個充滿白人既國家???
bp漫畫啲角色唔係黑人咩
睇漫畫點認人?夜景點睇樣?
拍一套講非洲國家既戲
唔搵黑人拍
係咪要搵白人拍???
定係要扭橋話wakanda係非洲一個充滿白人既國家???
bp漫畫啲角色唔係黑人咩
睇漫畫點認人?夜景點睇樣?

笑個d係見黑人就笑,應該冇諗過你講既嘢
喵真係帝王級人馬
成個後宮(?)都好似好打得
無野鬧就鬧人黑
低質到一個點
仲要懶好笑
對BP好有信心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞