Small-Circle: Housewarming (101)

1001 回覆
25 Like 27 Dislike
話時話
偽勝利扮完我撚化150之後好似冇入過黎
有冇人喺出面見過佢?

係咪改左名咋

佢係改左名
但好似都冇乜點見佢

為左政治正確夾硬擺兩個黑人落去
但兩個都係豬西黎
btw迪士尼貼紙 真係幾似

Homecoming出現左不同人種

最白痴係flash 改變人種
Flash 係可以做agent venom 配角變主角
咁癬潛力角色都改

可能之後真係佢做
肥仔都真係綠魔

Ned Leeds邊係Green Goblin

係hobgoblin
Btw今次真係無osborn父子定係又係未公佈角色
我真鐘意睇打green goblin

唔一定要第一集就出既

你地有冇睇過豬西z個michelle身份劇透
quote出面個iw post

http://www.justjared.com/photo-gallery/3920860/iron-man-wears-his-armor-in-new-avengers-infinity-war-set-photos-08/
新圖

大家點睇套甲
啲紋路真係好似肌肉咁
係咪bleeding edge+extremis
利申 唔熟漫畫d甲

但兩個都係豬西黎

咁癬潛力角色都改

可能之後真係佢做
肥仔都真係綠魔

係hobgoblin

唔一定要第一集就出既

仲避到

http://www.justjared.com/photo-gallery/3920860/iron-man-wears-his-armor-in-new-avengers-infinity-war-set-photos-08/
新圖

大家點睇套甲
啲紋路真係好似肌肉咁
利申 唔熟漫畫d甲

應該係似bleeding edge,extremis d紋路唔係好肌肉
岩岩睇到homecoming special screening d相,Laura harrier 個紅唇

新圖

大家點睇套甲
啲紋路真係好似肌肉咁
利申 唔熟漫畫d甲

應該係似bleeding edge,extremis d紋路唔係好肌肉

睇厭左舊個啲好機械既甲,今次有種生化味好正

新圖

大家點睇套甲
啲紋路真係好似肌肉咁
利申 唔熟漫畫d甲

呢四個嘅組合幾新鮮
唔知佢地做緊咩呢

但兩個都係豬西黎

咁癬潛力角色都改

可能之後真係佢做
肥仔都真係綠魔

係hobgoblin

唔一定要第一集就出既

仲避到

見你地講osborn條線我就諗起佢
不過冇睇到就算啦

新圖

大家點睇套甲
啲紋路真係好似肌肉咁
利申 唔熟漫畫d甲

呢四個嘅組合幾新鮮
唔知佢地做緊咩呢

覺得drs係開緊portal送走bruce

力度啱唔啱呀先生
話時話
有冇人喺出面見過佢?

係咪改左名咋

佢係改左名
但好似都冇乜點見佢

前面我有入黎正評啊
係呢排驚有劇透野先少左上黎
話時話
有冇人喺出面見過佢?

係咪改左名咋

佢係改左名
但好似都冇乜點見佢

前面我有入黎正評啊
係呢排驚有劇透野先少左上黎

嘩咁都召喚到
真mon post
我地post捉劇透捉得好嚴架
可以放心入黎一齊吹水
好似次次有親甲都會問係咪bleeding edge或者extremis
好似次次有親甲都會問係咪bleeding edge或者extremis

因為連登仔淨係識呢兩件

結果次次都唔係
但今次真係似

連呢件衫睇落都好戰鬥格
之前嗰啲底衫咁咋
話時話captain marvel幾時有costume睇

之前重諗M記可能會食住女俠個勢先出

今次連底衫都戰鬥格
可以賭下丁喇

出年年頭先開拍
冇咁快有得睇住啦
而家又愛回家又智3又喵
谷呢幾套都好唔得閒

出年年頭先開拍
冇咁快有得睇住啦
而家又愛回家又智3又喵
谷呢幾套都好唔得閒

其實黑喵只要谷幾谷就得啦
隨時好似而家女俠咁,成班政確媒體人幫你做大過勢

出年年頭先開拍
冇咁快有得睇住啦
而家又愛回家又智3又喵
谷呢幾套都好唔得閒

見到之前出面個喵崔那post真係低質到嚇死
成班人瘋狂笑黑人

出年年頭先開拍
冇咁快有得睇住啦
而家又愛回家又智3又喵
谷呢幾套都好唔得閒

成班人瘋狂笑黑人

應該要好似Daddy套笑片咁
搵白人演員油黑塊面拍佢地班友先滿意

結果次次都唔係
但今次真係似

連呢件衫睇落都好戰鬥格
之前嗰啲底衫咁咋

件衫上面d白點係咪之後整cg

出年年頭先開拍
冇咁快有得睇住啦
而家又愛回家又智3又喵
谷呢幾套都好唔得閒

成班人瘋狂笑黑人

應該要好似Daddy套笑片咁
搵白人演員油黑塊面拍佢地班友先滿意

結果次次都唔係
但今次真係似

連呢件衫睇落都好戰鬥格
之前嗰啲底衫咁咋

件衫上面d白點係咪之後整cg

係呀 美少女變身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞