Small-Circle: Housewarming (101)

1001 回覆
25 Like 27 Dislike
Since 2008
幾好奇未來MJ會點同Peter發展

就咁睇雖然佢好留意Peter
但Peter仔完全對佢零興趣可言

佢有個種痴女既感覺
幾好奇未來MJ會點同Peter發展

就咁睇雖然佢好留意Peter
但Peter仔完全對佢零興趣可言

佢有個種痴女既感覺

雖然佢真人唔靚
但呢個頹geek look其實都ok
希望下集唔好扮女神
係時候UPDATE個人排名
A1>CA2>GOTG1>IM1>CA3>SPIDEY> GOTG2>DS>AM>A2>T2>IM2>IM3>CA1>T1>IH
A1>CA2>GOTG1>IM1>CA3>SPIDEY> GOTG2>DS>AM>A2>T2>IM2>IM3>CA1>T1>IH

點會hulk最尾

T1 T2 呢d名會令我一秒load錯

Transporting terminator

明明Terminator先係真T

明明Terminator先係真T

suit黎講
始終覺得tasm2嗰套最靚

大眼仔 drew身型又好睇

大家點睇

我麻麻d依件,因為同Toby版太似,反而asm1個件有特色的
我鐘意Homecoming個件,個質感好正

Homemade suit

唔中意homecoming suit
太膠太cg
Suit始終都係andrew最正
點解要玩尻ca
Antman 2 cast完未?
點解要玩尻ca

係ca玩9我地囉
點解要玩尻ca

係ca玩9我地囉

佢係被迫嫁

how many more of these

點解要玩尻ca

係ca玩9我地囉

佢係被迫嫁

啲片好膠好好笑尤其巢返件舊suit著
出dvd唔知會唔會放返晒所有拍嘅片
點解要玩尻ca

係ca玩9我地囉

佢係被迫嫁

Blu-Ray會有

好似cast左個shield agent
但唔係aos入面既人

好似cast左個shield agent
但唔係aos入面既人

Randall Park
點解要玩尻ca

係ca玩9我地囉

佢係被迫嫁

Blu-Ray會有

Dlc
點解要玩尻ca

係ca玩9我地囉

佢係被迫嫁

Blu-Ray會有

Dlc

俾啲耐性等dlc啦
cast左squirrel girl
唔係ak
MCU Top 5 (非常個人)
1. CA3
2. Ant-Man
3. AVG1
4. Homecoming
5. CA2
MCU Top 5 (非常個人)
1. CA3
2. Ant-Man
3. AVG1
4. Homecoming
5. CA2

6. IM1
7. AVG2
CA2 永遠心中第一

HAIL HYDRA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞