Small-Circle: Housewarming (101)

1001 回覆
25 Like 27 Dislike
喵真係帝王級人馬
成個後宮(?)都好似好打得

Dora Milaje
Move or you'll be moved
呀妹都好勁好似係
對BP好有信心

今次睇落有黑暗騎士級數
無野鬧就鬧人黑
低質到一個點

個d應該係見到黑人cast就係度笑,唔係因為係marvel戲
拍一套講非洲國家既戲
唔搵黑人拍
係咪要搵白人拍???
定係要扭橋話wakanda係非洲一個充滿白人既國家???
bp漫畫啲角色唔係黑人咩
睇漫畫點認人?夜景點睇樣?

笑個d係見黑人就笑,應該冇諗過你講既嘢

低質程度嚇親我
最慘係班狗扮假膠仲以為自己好好笑
之前都話叫針對套戲同studios
而家淪落到針對人種
只係顯得佢地更on9更低質咋
好心D DC狗咪撚影衰哂D正常DC Fans
BP trailer段音樂好正
有無得拎出黎狂J
有無得拎出黎狂J

Run the Jewels: Legend has it
有無得拎出黎狂J

我搵到全部都有人rap
應該要google咩字
鐘意BP civil war件suit多d
有無得拎出黎狂J

喵真係帝王級人馬
成個後宮(?)都好似好打得

Dora Milaje
Move or you'll be moved
呀妹都好勁好似係

Google阿妹好型
鐘意BP civil war件suit多d

暫時睇我都覺好似舊衫型啲
可能遲啲睇多啲新衫就唔同講法

iron man 4 ft. spiderman
#炒撚左marvel美術部系列

佢衝埋黎想沒收我件衫呀,快d走

佢衝埋黎想沒收我件衫呀,快d走

隻im係咪同第一張poster個隻同一隻黎
Btw marvel係咪對spidey好撚冇信心?好似預計到冇左tony會仆到直一直咁,定其實食左誠實豆沙包,間接承認套野真係伏片?

Btw marvel係咪對spidey好撚冇信心?好似預計到冇左tony會仆到直一直咁,定其實食左誠實豆沙包,間接承認套野真係伏片?

佢根本係將啲角色換下組合同擺位就當係新poster
我都覺佢用im用得太過份
雖則話daddy片酬高應該用盡佢
但而家真係過哂火
又瘋狂擺avg tower出黎 驚死人唔知呢套係mcu咁
而家睇翻轉頭,一開波齋得 spidey 個兩張 poster 叫做 design 得好少少,
其他都

但而家真係過哂火

其實D posters係Marvel定Sony整
PS4 Spider-Man好撚正

但而家真係過哂火

其實會唔會係因為依套係sony+marvel,所以點都要整個mcu代表係poster度
Inhumans條trailer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞