Small-Circle: Housewarming (101)

1001 回覆
25 Like 27 Dislike
想話我其實今朝就睇完
但而家先得閒追post

啊!!!!!
好好睇啊!!!!!!
首先!!!
最重要!!!!!

PEPPERONY IS BACK BITCHES!!!!!!!!!!!!!!!!!!
睇到pepper出返黎嗰下真係興奮到尖叫
仲要有戒指!!!!
happy話since 2008!!!!!!
cw之後傷心左幾耐 終於復合喇嗚啊
好彩daddy唔洗食aunt may
真心覺得tom仔做得好好
睇到peter小屁孩既一面
好多野都無能為力 又成日做錯決定
咁先夠真實
佢同keaton都勁撚好戲
喺車嗰幕睇到我

要挑骨頭既
一定係兩條豬西
z做mj係想點呀屌
片尾笑撚死
又著返阿輝套核突suit
即係啲片timeline應該係a1嗰時?

出面個post咁多人話愛回家好睇過ww既
班狗會唔會又發癲架

大家覺得mcu 會唔會講peter 老豆老母係邊個??
佢個頭啖湯已經比TASM攞咗
但係講到係特工依一個point 真係好吸引

個片尾
同場有人屌出聲
套戲既世界觀係咪冇人鐘意白人女仔
個個都冧有色人種
雖然may姐好索仲要肯賣萌

May姨瘋狂著小背心
Liz比之前睇相樣衰啲,但都有少女feel
Mj個身份之前估到,真係接受唔到個樣咁老成尤其tom好童顏
Spidey都算萬千寵愛
有happy,又有pepperony,仲玩埋戒指呢啲咁重要嘅片段
cap又拍咗咁多條片

唔知仲有咩好講
但肥仔問peter佢俾蜘蛛咬會唔會都邊spidey嗰幕
我真係諗起tasm

個片尾
同場有人屌出聲
個個都冧有色人種

May姨瘋狂著小背心

見到may瘋狂著背心仔都心諗佢露夠未
點知連pepper都係咁
兩個黑妹都好樣衰
想問下time是否fucked up了? battle of newyork 八年後先civil war?
想問下time是否fucked up了? battle of newyork 八年後先civil war?

好似係bug左
如果唔係唔知點解釋

其實CIA設定有啲on9
Z靚就唔靚架啦
不過個角色幾正

[size=1]我覺得佢有d中二病wo
好彩佢戲份少所以唔變煩膠[/msize=1]
Z靚就唔靚架啦
不過個角色幾正

我覺得佢有d中二病wo

[size=1]agger
睇唔出佢有咩正
係間唔中爆一兩句對白
但又唔係特別精警
得罪講句佢個角色係可有可無
Z靚就唔靚架啦
不過個角色幾正

我覺得佢有d中二病wo

[size=1]偷左唔少原祖MJ嘅性格設定
Spidey始終都係Marvel最錫嘅親生仔
Spidey始終都係Marvel最錫嘅親生仔

連以為cw有但最後都冇既角色
呢套有齊晒
https://www.facebook.com/MTV/videos/10154871285841701/

衰仔
audition學人扮喉癌batman
Spidey件野洗唔洗叉電架

個片尾
同場有人屌出聲
個個都冧有色人種

May姨瘋狂著小背心

見到may瘋狂著背心仔都心諗佢露夠未
點知連pepper都係咁
兩個黑妹都好樣衰

兩個黑妹個名原來都咁重要,好彩冇中劇透
冇提過Uncle Ben個名好失望
冇提過Uncle Ben個名好失望

放過uncle ben啦
我諗sony/marvel都知無可能拍得好過舊版
peter提起aunt may時欲言又止,其實都暗示大家知咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞