[買了前場再買後衛] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [77]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
意大利籍的右閘達美安今季表現中規中矩,未能成為常規正選。

季尾比賽達美安上陣機會增加,包括歐霸盃決賽2:0擊敗阿積士一役有份上場。現時這位27歲守將還有2年合約,他說自己未有想過轉會。

「我和曼聯仍然有2年合約,很想留在這裡。也許現在不是談未來去向的最佳時間,畢竟我們剛贏了歐霸盃,這是曼聯首次捧走這個盃,我們創造歷史了。」達美安說。

我愛大米,大米愛我
隔離簽咩都話要搶
In Daddy and 木仔 I trust
俾d耐性啦 仲有個幾月先開操
大家去邊度印字多

個老細係曼
大家去邊度印字多

個老細係曼

剛剛去完印,夠哂平
夠鐘

隔離簽咩都話要搶

認同
你話利狗要買就話一定要hijack者

其實家下好似係我地揸住皇春袋
歐霸證明左DDG其實摩佬唔係一定要佢
冇左佢我地仲有人 又或者可以用錢買第二個 反正我地有錢
DDG有離心 想走咪出聲
佢想玩野嘅話 一黎唔合佢人格 二黎下年世界盃
摩佬雪佢嘅話佢就係咁先

同埋仲有3年約
呢樣重點
鍠覺得貴就等3年啦

曼完全唔急,唔理你報價都仲得

冇release clause 既話完全可以無視

仲要清新同P仔都唔差 真係冇野好驚

依樣真 今年出多左清新就知摩佬有計劃
如果ddg話走就用清新頂ddg

下季ddg再嘈但走唔成既話會唔會變清新聯賽ddg歐聯

我地而家真係無上兩年咁依賴龍門 摩佬有咩唔敢
隔離簽咩都話要搶

認同

不了 唔搶降班個d
到底傳左d咩世界級中堅/防中
Mk 果d唔多惦wo
睇埋今晚場波跟住點挨
隔離簽咩都話要搶

認同

不了 唔搶降班個d

抬價就ok
隔離簽咩都話要搶

認同

不了 唔搶降班個d

佢買d 2線咪抬下價囉
1線咪hijack 囉
法國呢度d 巴打一廂情願咁諗蝗會比70m 買DDG
點解你地會咁樂觀?
以賤種黎講
30~40m 左右啦我相信

其實家下好似係我地揸住皇春袋
歐霸證明左DDG其實摩佬唔係一定要佢
冇左佢我地仲有人 又或者可以用錢買第二個 反正我地有錢
DDG有離心 想走咪出聲
佢想玩野嘅話 一黎唔合佢人格 二黎下年世界盃
摩佬雪佢嘅話佢就係咁先

同埋仲有3年約
呢樣重點
鍠覺得貴就等3年啦

曼完全唔急,唔理你報價都仲得

冇release clause 既話完全可以無視

唯一麻煩係
DDg agent唔記得係mendes 定拉奧拿?
兩個都麻撚煩 為左錢會狂推單deal

文迪斯
不過佢同時係摩佬經理人
意大利籍的右閘達美安今季表現中規中矩,未能成為常規正選。

季尾比賽達美安上陣機會增加,包括歐霸盃決賽2:0擊敗阿積士一役有份上場。現時這位27歲守將還有2年合約,他說自己未有想過轉會。

「我和曼聯仍然有2年合約,很想留在這裡。也許現在不是談未來去向的最佳時間,畢竟我們剛贏了歐霸盃,這是曼聯首次捧走這個盃,我們創造歷史了。」達美安說。

我愛大米,大米愛我

可以左右閘替補
摩佬大戰/杯賽想踢得更防守性大米就好適合

下半季最後階段亦踢得好
法國好多清改左名做基沙文
成班都無啲吉屎 我季初已經改左🤙🏻👩🏼🤙🏻

做得好!!
大家去邊度印字多

個老細係曼

去緊飛龍買衫,kitroom印
大家去邊度印字多

個老細係曼

又印lin?
大家去邊度印字多

個老細係曼

又印lin?

佢印shaw 嫁
大家去邊度印字多

個老細係曼

又印lin?

第一次印,第一件印左shaw
大家去邊度印字多

個老細係曼

又印lin?

原來lingard 同 rubbish 都係1樣價錢
大家去邊度印字多

個老細係曼

又印lin?

全香港應該得你會印
大家去邊度印字多

個老細係曼

又印lin?

佢印shaw 嫁

前年屌佐了
今年印hehe同華西
大家去邊度印字多

個老細係曼

又印lin?

全香港應該得你會印

之前咪有清放左張圖上黎 有人著lin

做得好!!

幾年前已經改過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞