[買了前場再買後衛] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [77]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Jose on Griezmann: "I have no idea. You'll have to ask Ed Woodward. He knows since March who I want,how much I want,he knows everything."
哥狗咁撚進取
Jose on Griezmann: "I have no idea. You'll have to ask Ed Woodward. He knows since March who I want,how much I want,he knows everything."

加壓了

加壓了

摩佬: 木仔你快撚D啦搞左兩個月都搞唔惦
鏝駛唔駛用3億
鏝駛唔駛用3億

人地預左課左3億比哥狗撚

人地驚哥狗唔買咋
買米高堅不如用返史摩鍾斯, 根本冇撚分別, 呢啲英撚邊值咁鳩貴。

堅尼用波能力屌打史波先啦,同埋佢放長波ok嫁

咁樣比唔要史波一定要米高堅咩

英人位Ma

搵個黑鳩啦,或青訓杜仔
英人是原罪

杜仔對妓跟得實山狗 至少冇乜英撚做得到先

睇下你想要咩囉
講到用波好勁咪一樣英式後衛,我寧願要個體能勁爆既算了打英超無咁易死

其實最少要幾多個英人
同埋一隊只可以有幾多人?
我地而家有幾多英人

都唔可以為填而填架,米高堅overrated味濃喎,青訓有幾個抆到上黎咪試下囉。
歐聯最煩,但覺得呢一代都填到,驚中堅用青訓危險咪閘位先囉,實解決到。
我寧願真係畀錢買個好既最緊要
鏝個伊恩拿祖去西咸
DDG 轉咗Agent? Relatives(美欺果個)?唔係Gestifute(阿朗果個)?
Btw, 當拿隆馬Agent 又係拉奧拿

拉奧拿有咩好,咁多人搵佢做經理人

識得幫球員搵到高人工仲唔好呀

Sky: Alvaro Morata wants AC Milan & turned down Manchester United and Chelsea approach

揀Milan都唔揀曼同軌

下年世界盃年
Morata打過蛆 有意甲經驗
就算幫唔到AC拎重要錦標 至少都做到大佬
爭取到好表現就夠
做獌/軌都好 踢未踢過嘅英超 始終有陷入低朝嘅風險 有咩意外做咗後備/表現差
2018世界盃就可能冇咗西班牙正選位

唔黎曼係佢一生曼錯決定,意甲養生波邊有人睇

認真 踢意甲 如果唔係踢到識飛咁
未必入到國家隊

你on9啦
爆佢都係踢a米踢得好先第一次入國家隊
已經預到今晚文傑3句唔埋2句就屌奧燒
鏝個伊恩拿祖去西咸

買米高堅不如用返史摩鍾斯, 根本冇撚分別, 呢啲英撚邊值咁鳩貴。

堅尼用波能力屌打史波先啦,同埋佢放長波ok嫁

咁樣比唔要史波一定要米高堅咩

英人位Ma

搵個黑鳩啦,或青訓杜仔
英人是原罪

杜仔對妓跟得實山狗 至少冇乜英撚做得到先

睇下你想要咩囉
講到用波好勁咪一樣英式後衛,我寧願要個體能勁爆既算了打英超無咁易死

其實最少要幾多個英人
同埋一隊只可以有幾多人?
我地而家有幾多英人

都唔可以為填而填架,米高堅overrated味濃喎,青訓有幾個抆到上黎咪試下囉。
歐聯最煩,但覺得呢一代都填到,驚中堅用青訓危險咪閘位先囉,實解決到。
我寧願真係畀錢買個好既最緊要

好似要八個"英人",四個Home Grown......

今季一隊曼聯4個青訓
係普巴 福 lin 文西
英人 肥西 卡膠 jones 細緊 shaw 羊
如果杜仔下季上埋一隊 就算肥西走都夠數

幫人清貨尾
已經預到今晚文傑3句唔埋2句就屌奧燒

因為佢搞到好期待場波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞