[買了前場再買後衛] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [77]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
勁多生面口會然9up
中學放暑假喇咩
利申 生面口

Agger 好似即討咁好撚多啲冇追開波嘅人9up
利申:冇追開波嘅生面王
會唔會最後簽唔到基沙文
幾時簽人打下飛機

以呢度既燈力, 簽唔到既可能性已經去到99%
Great news is true... ‬
‪Andrea Herrera to sign new deal and say 🖕 to any approach from Barcelona. ‬

今季第二簽

未來隊長

真曼靴里拉

叫我?

跟過老豆唔會去疤啦
勁多生面口會然9up
中學放暑假喇咩
利申 生面口

唔撚得?

You貢大碌緊係得= =

考完dse呢到我話事
勁多生面口會然9up
中學放暑假喇咩
利申 生面口

Agger 好似即討咁好撚多啲冇追開波嘅人9up
利申:冇追開波嘅生面王

未夠秤咪入黎啦 為你好咋 呢到好易學壞
有個爛口迷爆 又有個弱智迷LIN 呢D廢事開名
有個雞頭真係要小心 要開名 唔記得咩羊唔識串
Sky: Alvaro Morata wants AC Milan & turned down Manchester United and Chelsea approach

揀Milan都唔揀曼同軌

下年世界盃年
Morata打過蛆 有意甲經驗
就算幫唔到AC拎重要錦標 至少都做到大佬
爭取到好表現就夠
做獌/軌都好 踢未踢過嘅英超 始終有陷入低朝嘅風險 有咩意外做咗後備/表現差
2018世界盃就可能冇咗西班牙正選位

唔黎曼係佢一生最錯決定,意甲養生波邊有人睇

依家獌狗老幾啊
好意思講到唔黎係球員損失

Agger

成班痴線佬仲以為曼係以前阿sir果隊歐洲一線勁旅
勁多生面口會然9up
中學放暑假喇咩
利申 生面口

唔撚得?

You貢大碌緊係得= =

考完dse呢到我話事

考完呈分試呢到我話事
新人留名
我覺得摩佬會買番小豆
Sky: Alvaro Morata wants AC Milan & turned down Manchester United and Chelsea approach

揀Milan都唔揀曼同軌

下年世界盃年
Morata打過蛆 有意甲經驗
就算幫唔到AC拎重要錦標 至少都做到大佬
爭取到好表現就夠
做獌/軌都好 踢未踢過嘅英超 始終有陷入低朝嘅風險 有咩意外做咗後備/表現差
2018世界盃就可能冇咗西班牙正選位

唔黎曼係佢一生最錯決定,意甲養生波邊有人睇

依家獌狗老幾啊
好意思講到唔黎係球員損失

Agger

成班痴線佬仲以為曼係以前阿sir果隊歐洲一線勁旅

屌你老味
四年黎得兩年拎倒歐聯資格仲可以咁有自信真係服撚左
真曼留名
新人留名
半新人留名
新人留名
新人留名
我覺得摩佬會買番小豆

希望買返我啦 我係真曼
我覺得摩佬會買番小豆

係就好呀 唔爭在買埋蘭尼
新人留名

係沖繩有冇見到我條女
我覺得摩佬買人唔只係岩用 同埋唔好買玻璃人
我覺得摩佬會買番小豆

係就好呀 唔爭在買埋蘭尼

Nani就算啦
新人留名

係沖繩有冇見到我條女

特登影比你
新人留名
新人留名

Hi bb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞