[買了前場再買後衛] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [77]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
阿狗贏咗的話 我地今年全英贏最多盃

但足總盃就阿記贏得最多?

好似不嬲係阿狗 尤其近幾年成日贏嚟續命 我意思係得我地兩個盃

上年拎完 我地同阿平排

唔記得上年拎咗 前年去阿狗球場個時見佢劃咗個區出嚟講足總盃 係咁話自己贏最多足總盃

得阿狗捉足總盃會搞巡遊, 仲唔係佢地最叻?
球入波真係好鳩離譜
球入波真係好鳩離譜

是撚但啦 雲加好波
球入波真係好鳩離譜

旁證都舉埋越位,個球證係要話無,又唔吹手球
游生鍾仔幾好

荷蘭叻垃圾除左抽謝四水個下
想問tvb邊個講波

冇人講波
on9叻咪鳩up啦屌
點會冇郁呀 荷蘭叻

男絲想去攞波添呀
Mino Raiola if Zlatan Ibrahimovic will stay at Manchester United or not: "I don't know. We'll speak soon. Many clubs asked for Zlatan" #MUFC
游生鍾仔幾好

成晚最精彩就係呢下抽水
點會冇郁呀 荷蘭叻

男絲想去攞波添呀

睇返replay原來傳波之後郁左成4~5個身位
呢球真係
游生鍾仔幾好

成晚最精彩就係呢下抽水

笑到噴水
阿叻雖然鳩 , 但有樣野好欣賞佢 , 撐足荷蘭幾十年

好撚過 d 垃圾勝利球迷多多聲
買唔買到山齊士?

我唔信雲爺爺會放俾英超隊
黑b真係同以前係曼聯一鳩樣
mandy poon打後衛但講唔出3後衛4後衛有咩分別
阿叻雖然鳩 , 但有樣野好欣賞佢 , 撐足荷蘭幾十年

好撚過 d 垃圾勝利球迷多多聲

呢句真
荷蘭幾十年一個盃仔都冇

1988 年 歐洲國家盃
阿狗贏咗的話 我地今年全英贏最多盃

但足總盃就阿記贏得最多?

好似不嬲係阿狗 尤其近幾年成日贏嚟續命 我意思係得我地兩個盃

上年拎完 我地同阿平排

唔記得上年拎咗 前年去阿狗球場個時見佢劃咗個區出嚟講足總盃 係咁話自己贏最多足總盃

得阿狗捉足總盃會搞巡遊, 仲唔係佢地最叻?

足總盃係英國好撚大意義架, 未當佢濕鳩先得架
黑b真係同以前係曼聯一鳩樣

往事卻似斷箭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞