[買了前場再買後衛] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [77]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Mediapart: FIFA to fine Mino Raiola & Juventus €60,000 after investigating £89m Pogba transfer to Man United. Raiola said to have made £41m

笑撚左 祖記落袋得一半

當年普巴出走經理人有唔少功勞

所以費sir好似好憎佢

Raiola is dipshit
Kitroom d mk仔印字麻麻地

廢到仆街,問完佢話賣哂,轉頭係個架到搵到

唔係肥佬老細我都唔會問,買,印
今晚食花生

袁文傑有冇份講波

have

好似有荷蘭叻?

yes 條傻閪 鐘仔好過la

袁文傑起碼對兩隊背景熟d,阿叻應該兩隊夾埋識唔夠十個人,之後可能講講下講左雲佩斯,搞到鬧交

文傑巴打做左咁耐網台,點會唔熟
今晚食花生

袁文傑有冇份講波

have

好似有荷蘭叻?

袁文傑起碼對兩隊背景熟d,阿叻應該兩隊夾埋識唔夠十個人,之後可能講講下講左雲佩斯,搞到鬧交

傑出阿仙奴
今晚齊撐阿狗永續雲爺爺
今晚食花生

袁文傑有冇份講波

have

好似有荷蘭叻?

傑出阿仙奴

丁工廠世界耐d
Sky: Alvaro Morata wants AC Milan & turned down Manchester United and Chelsea approach

揀Milan都唔揀曼同軌
Sky: Alvaro Morata wants AC Milan & turned down Manchester United and Chelsea approach

話哂麵有個意粉女友

話哂有個意粉女友

話哂有個意粉女友

女人真係好柒煩 ddg果個又係

下年世界盃年
Morata打過蛆 有意甲經驗
就算幫唔到AC拎重要錦標 至少都做到大佬
爭取到好表現就夠
做獌/軌都好 踢未踢過嘅英超 始終有陷入低朝嘅風險 有咩意外做咗後備/表現差
2018世界盃就可能冇咗西班牙正選位

話哂有個意粉女友

明明係蝗後備都唔少機會 去A米辛苦自己又多假波為乜
真係以為自己CARRY到番去踢歐聯?
買米高堅不如用返史摩鍾斯, 根本冇撚分別, 呢啲英撚邊值咁鳩貴。

堅尼用波能力屌打史波先啦,同埋佢放長波ok嫁

咁樣比唔要史波一定要米高堅咩

英人位Ma

搵個黑鳩啦,或青訓杜仔
英人是原罪
買米高堅不如用返史摩鍾斯, 根本冇撚分別, 呢啲英撚邊值咁鳩貴。

英人位Ma

搵個黑鳩啦,或青訓杜仔
英人是原罪

其實堅尼邊樣唔好

話哂有個意粉女友

明明係蝗後備都唔少機會 去A米辛苦自己又多假波為乜
真係以為自己CARRY到番去踢歐聯?

你見前面有個垃圾賓周9成垃圾但大波次次正選
你都心灰啦

英人位Ma

搵個黑鳩啦,或青訓杜仔
英人是原罪

杜仔對妓跟得實山狗 至少冇乜英撚做得到先
Mendy 都簽埋

下年世界盃年
Morata打過蛆 有意甲經驗
就算幫唔到AC拎重要錦標 至少都做到大佬
爭取到好表現就夠
做獌/軌都好 踢未踢過嘅英超 始終有陷入低朝嘅風險 有咩意外做咗後備/表現差
2018世界盃就可能冇咗西班牙正選位

唔黎曼係佢一生曼錯決定,意甲養生波邊有人睇

認真 踢意甲 如果唔係踢到識飛咁
未必入到國家隊
Mendy 都簽埋

Sauce?

英人位Ma

搵個黑鳩啦,或青訓杜仔
英人是原罪

杜仔對妓跟得實山狗 至少冇乜英撚做得到先

睇下你想要咩囉
講到用波好勁咪一樣英式後衛,我寧願要個體能勁爆既算了打英超無咁易死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞