[買了前場再買後衛] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [77]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
而家閒閒地買個新星都70 80m
都唔知點解當年費蛇用幾m 買既人可以用到而家

當費sir 仲教緊 而家都要咁貴買人啦
果陣時幾m 而家都變左10幾20m啦

個陣買ddg 3000萬都唔洗

但已經係龍門最高價
30m 幾年前買到世三 狗達同法比

最高價?保方?

第二
而家閒閒地買個新星都70 80m
都唔知點解當年費蛇用幾m 買既人可以用到而家

當費sir 仲教緊 而家都要咁貴買人啦
果陣時幾m 而家都變左10幾20m啦

華西16m丿丨丶一丶丿一到而家仲未有人可以搶佢個正選

09年16m買個中下游主力其實算唔平
一陣去印lingard

新季黑色?

印左白色先

今季嗰件

我都想印白色個件 買左返黎好小著

認真,你想印羊呢兩季好印

應該7月就去印
買波衫個陣問佢可唔可以印落第二件衫到(連印字個啲)
如果DDG Bale一換一 皇馬肯嘅話
大家覺得要唔要得過?
大家覺得要唔要得過?

不了 琴日福仔ig like左張圖
好似係摩佬話ddg唔賣
一陣去印lingard

新季黑色?

印左白色先

今季嗰件

我都想印白色個件 買左返黎好小著

認真,你想印羊呢兩季好印

呢兩日去左邊?
大家覺得要唔要得過?

好似係摩佬話ddg唔賣

圖?
大家覺得要唔要得過?

好似係摩佬話ddg唔賣

Sauce?

Source?
大家覺得要唔要得過?

好似係摩佬話ddg唔賣

圖?

係ig打rashfordutd
之後有張圖寫Not for sale
大家覺得要唔要得過?

好似係摩佬話ddg唔賣

Sauce?

Source?

屌你你自己講嘅,仲問梳屎
大家覺得要唔要得過?

好似係摩佬話ddg唔賣

Sauce?

Source?

屌你你自己講嘅,仲問梳屎

好似係個group黎 我琴日咁岩見到
大家覺得要唔要得過?

好似係摩佬話ddg唔賣

圖?

屌你唔係真account
Fanpage 黎
大家覺得要唔要得過?

好似係摩佬話ddg唔賣

圖?

屌你唔係真account
Fanpage 黎

以傳聞黎講應該係淨買前場唔買後衛?

好早已經傳左兩個中堅

好早已經傳左兩個中堅

白連仲有?
大家覺得要唔要得過?

攞過世界top3龍門換過藥煲?
不了
大家覺得要唔要得過?

攞過世界top3龍門換過藥煲?
不了

皇馬要換ddg點都要加錢,如果唔係唔洗傾

好早已經傳左兩個中堅

白連仲有?

米高堅尼 馬昆奴斯

好早已經傳左兩個中堅

白連仲有?

米高堅尼 馬昆奴斯

聽到米高堅就唔開胃

其實我地後場都唔係最大問題
換一個中堅我覺得都夠住
其他主攻中前場就得
一個正前 一個基仔 (一個翼)一個中中
一個中堅
收貨

好早已經傳左兩個中堅

白連仲有?

米高堅尼 馬昆奴斯

唔係仲有雲迪克咩?
我要買美欺
幾時先有得射 谷住谷住好辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞